NHC oefenevent outdoor oefendressuur en oefenspringen op zaterdag 16 september

Afgelopen woensdag hield het Hippisch Trainings Centrum haar Winterijkmoment, waarbij ca. 150 deelnemers hun vorderingen, gedurende het eerste half jaar van het HTC seizoen, konden tonen in dressuur en springen.

Geplaatst op:

De allereerste editie van het PaardenYoutubers Live Event op zondag 19 maart op het KNHS-centrum te Ermelo.

Geplaatst op:

Het voorlopige programma voor de KNHS Indoorkampioenschappen dressuur en springen 2017 zijn gepubliceerd!

Geplaatst op:

Op 25 en 26 februari beginnen de KNHS Indoorkampioenschappen van 2017. In dit eerste weekend is het de beurt aan de dressuurruiters in de klasse ZZ-Zwaar, Lichte Tour, Grand Prix, Junioren, Young Riders en U25.

Geplaatst op:

Op deze avond gaat Johan aan de slag met combinaties én hun trainers die ergens op vastlopen en daar even niet uitkomen. Johan kent de paarden niet, maar probeert te ontdekken waar het probleem zit en gaat daar aan werken. Het wordt een heel praktische avond waarbij zowel de ruiter als de eigen trainer nauw worden betrokken.

Geplaatst op:

Op 8 april staan de 3 grote hallen vol shows & stands gericht op paardvriendelijk trainen en het natuurlijk omgaan en houden van paarden. Je kunt er leerzame clinics, lezingen en workshops volgen.

Geplaatst op:

Op de tweede dag van het KNHS-trainersseminar hielden Johan Hamminga en Sven Rothenberger een groep van 550 mensen uiterst geboeid over de correcte scholing van een dressuurpaard met de thema’s verzameling in harmonie.

Geplaatst op:

Op het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo worden het hele jaar door activiteiten georganiseerd die toegankelijk zijn voor paardenliefhebbers. Benieuwd wat er in februari te doen is? Lees dan snel verder!

Geplaatst op:

Alle vijftien NRPS hengsten die het eindexamen van het verrichtingsonderzoek 2016/17 hebben afgerond, zijn hiervoor geslaagd

Geplaatst op:

Zaterdag 14 januari is voor het publiek de belangrijkste en meest interessante dag, want dan zullen alle deelnemers nog een keer pieken in de discipline waarvoor ze zijn gefokt. De verrichtingscommissie zal direct aansluitend de uitslag bekendmaken

Geplaatst op: