NHC oefenevent outdoor oefendressuur en oefenspringen op zaterdag 16 september

Namens het gehele team van het Nationaal Hippisch Centrum wensen wij u prettige feestdagen en een sportief 2020!

Geplaatst op:

Chris Bartle, ’s werelds succesvolste eventingtrainer, reist op zondag 19 januari af naar het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo om een ontzettend leerzaam programma neer te zetten voor de bezoekers van het KNHS Trainersseminar Eventing.

Geplaatst op:

Januari komt in zicht! Benieuwd naar wat er in januari allemaal te beleven is op het Nationaal Hippisch Centrum⁉️

Geplaatst op:

Het nieuwe jaar wordt op zaterdag 4 januari 2020 spetterend geopend met de Hengstenkeuring Tuigpaard in Ermelo. In de Amaliahal van het Nationaal Hippisch Centrum kan het publiek naast de eerste bezichtiging van de tuigpaardhengsten ook vele shows en presentaties verwachten.

Geplaatst op:

‘Een leerzame avond vol interactie waarbij alle facetten van de eventingsport aan bod kwamen onder leiding van Olympisch eventing ruiter Alice Naber-Lozeman.’ Dat is kort samengevat hoe de KNHS college Tour Eventing werd beleefd.

Geplaatst op:

Op zaterdagmiddag 21 december a.s. staat PaardenPodium met Britt Dekker & Esra de Ruiter op de agenda van het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo. Helaas moeten wij laten weten dat deze middag afgelast is.

Geplaatst op:

Deze KNHS College Tour staat helemaal in het teken van RuiterFit. Het programma bestaat uit de inmiddels al bekende RuiterFit-theorie en daarna ga je zelf aan de slag tijdens een praktische RuiterFit-training. 

Geplaatst op:

Vanaf vandaag is het voor iedereen mogelijk een kaartje te bemachtigen voor de verschillende KNHS Trainersseminars.

Geplaatst op:

Woensdag 11 december staat eventing centraal tijdens de KNHS College Tour. Eventing ponybondscoach Mans Buurman en Olympisch eventingruiter Alice Naber-Lozeman vertellen je deze avond alles over eventing.

Geplaatst op:

Nooit eerder vormden Coby van Baalen, Imke Schellekens-Bartels en niemand minder dan Anky van Grunsven een team om dé dressuur beloftes van de KNHS te trainen.

Geplaatst op: