Hotels

Fletcher Hotel Mooi Veluwe

Fletcher Hotel Mooi Veluwe ligt in het Speulder- en Sprielderbos bij Putten. Het is de perfecte uitvalsbasis om een lang weekend te wandelen en fietsen in een bosrijke omgeving. KNHS-leden kunnen met 10% ledenkorting boeken bij Fletcher Hotel Mooi Veluwe. Vermeld bij je online reservering bij de opmerkingen KNHS-leden en je KNHS relatienummer.

Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer

Alle ingrediënten voor een succesvol verblijf zijn hier aanwezig: van comfortabele hotelkamers tot een wellness-center, sfeervol restaurant en het terras. Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer ligt aan het Veluwemeer, strand Nulde en dichtbij Nationaal Park De Hoge Veluwe. Door de ligging aan de A28 is een verblijf bij Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer de ideale basis voor uitstapjes in de regio. KNHS-leden krijgen 10% korting.

WestCord Hotel de Veluwe

Dit viersterrenhotel ligt in de Veluwse bossen in Garderen, centraal tussen Amersfoort en Apeldoorn. KNHS-leden krijgen 5% korting op logies/ontbijt. Vermeld bij je online reservering bij de opmerkingen je KNHS-relatienummer. Vanuit het hotel bent je in minder dan zes minuten bij het Nationaal Hippisch Centrum. 

 

Bilderberg Hotel ’t Speulderbos

Hotel ‘t Speulderbos ligt midden in de natuur van de Veluwe en combineert luxe en charme in een rustige omgeving. 

Groot Heideborgh

Bij Résidence Groot Heideborgh in Garderen ben je even weg van het alledaagse. In een omgeving waar modern en klassiek gecombineerd worden bevinden zich 84 comfortabele en ruime suites. In het à la carte restaurant wordt met producten van dichtbij gekookt. Wil je na een lange dag in de frisse lucht bijkomen, dan kun je terecht in de Clarins Beauty & Wellness-salon.

Hotel Het Roode Koper

Dit monumentale hotel-landgoed met klassieke Engelse tuinen, ligt middenin in het Leuvenumse bos, in de buurt van Harderwijk en Ermelo. Bij dit hotel is paardenstalling mogelijk. 

Heerlickheijd van Ermelo

Dit luxueuze 4-sterren hotel & spa ligt op de Veluwe, aan de rand van het gezellige dorp Ermelo.

Veluwe Hotel Stakenberg

Veluwe Hotel Stakenberg. Dit hotel bevindt zich op Landgoed Stakenberg, net buiten Elspeet in een zeldzaam mooi natuurgebied op de Veluwe, op zo’n tien minuten rijden vanaf het Nationaal Hippisch Centrum.