Groter?

Mag het groter, nog meeslepender en indrukwekkender? Jazeker! Zowel de Beatrixhal als de Amaliahal bieden verrassende mogelijkheden. De Amaliahal heeft een oppervlakte van 2.450 m² en beschikt over een vaste verwarmde tribuneopstelling met 600 zitplaatsen (uit te breiden tot 1850 zitplaatsen). Deze locatie leent zich bij uitstek voor een congres of netwerkdag, maar ook voor lezingen en (product)presentaties. De hal beschikt over een groot LED-scherm en een vaste geluidsinstallatie die naar wens is uit te breiden. Schuif de deuren open, dan rijden er zo auto’s naar binnen, als het moet zelfs een vrachtwagen. Introduceer en lanceer in deze uitzonderlijke setting en sfeer dat nieuwe product, praat medewerkers bij over de toekomst van de organisatie. En vier hier samen met relaties successen.

Een clinic, outdooractiviteit of wandeling langs de Hierdensebeek of over de heide liggen hier voor de hand. Connectie met de ruige omgeving maakt indruk. Wat dacht je van vergaderen in een tipi tent midden in het gras, een seminar op blote voeten in het zand? Of een congres in festivalstijl? Laat creativiteit stromen, ga out of the box en daag ons vooral uit!

Alle ruimte
Het NHC is niet alleen geschikt voor hippische evenementen, maar ook voor alle events die (letterlijk!) om ruimte smeken. De ruim 27 hectare waarover het centrum beschikt, biedt altijd wel een geschikte plek. Alle facilitaire voorzieningen, zoals water (aan- en afvoer) en (kracht) stroom, zijn in ruime mate standaard voorhanden. We zijn inmiddels ervaren professionals in het faciliteren van EK’s en WK’s, we zijn experts in op- en afbouw van grote events.

Meer weten over de uitgebreide mogelijkheden?
Bel 0577-490000 of mail info@nhcermelo.nl