Groter?

Wilt u groter? Prikkelender, meeslepender en verrassender? Maakt u zich geen zorgen! Met zowel de Beatrixhal en de Amaliahal hebben wij nog meer verrassende mogelijkheden. De Amaliahal  heeft een oppervlakte van 2.450 m² en beschikt over een vaste verwarmde tribuneopstelling met 600 zitplaatsen (uit te breiden tot 1850). Uitstekend geschikt voor een congres of netwerkdag, maar ook voor lezingen kunt u hier terecht. De Amaliahal beschikt over een groot LED scherm en een vaste geluidsinstallatie die naar uw wens is uit te breiden. Schuif de deuren open en we rijden er zo een serie auto’s naar binnen. Of een vrachtwagen. Met andere woorden, introduceer en lanceer hier in een uitzonderlijke setting en sfeer uw nieuwe product! Praat uw medewerkers bij over de toekomst van uw organisatie. En vier samen met uw relaties successen.

Een clinic, outdoor activiteit en verfrissende wandeling langs de Hierdensebeek of over de heide behoren tot de mogelijkheden. Maar wat dacht je van vergaderen in een tipi tent midden in het gras? Een seminar op blote voeten in het zand? Een congres in festival stijl? Laat je creativiteit stromen, ga out of the box en daag ons uit!

Alle ruimte
Het NHC is niet alleen geschikt voor hippische evenementen, maar ook uitermate geschikt voor evenementen waarvoor u (letterlijk!) de ruimte nodig heeft. Op onze ruim 27 hectare is er altijd wel een geschikte plek voor uw evenement te vinden! Doordat we met een vooruitziende blik ons centrum gebouwd hebben, zijn alle facilitaire zaken zoals water (aan- en afvoer) en (kracht) stroom in ruime mate standaard voorhanden. Daarbij hebben wij ruime ervaring met het faciliteren van EK’s en WK’s waardoor wij expert zijn geworden in de op- en afbouw van grote events.