KNHS Rondje instructie ‘Ik heb een probleem, hoe nu verder’ met Johan Hamminga

“Wees niet bang voor momenten of periodes van onbegrip, spanning of even chaos. Die horen er gewoon bij. Werk daar doorheen en heb geduld. Soms heel lang geduld.” Het zijn wijze woorden van Johan Hamminga tijdens het KNHS-trainersseminar 2017. Op vrijdag 24 februari a.s. kun je zelf zien hoe Johan dit in de praktijk brengt tijdens het Rondje instructie ‘Ik heb een probleem, hoe nu verder?’.

Op deze avond gaat Johan aan de slag met combinaties én hun trainers die ergens op vastlopen en daar even niet uitkomen. Johan kent de paarden niet, maar probeert te ontdekken waar het probleem zit en gaat daar aan werken. Het wordt een heel praktische avond waarbij zowel de ruiter als de eigen trainer nauw worden betrokken. De expertise van Johan in allerlei takken van de paardensport zal deze avond goed van pas komen bij de problemen die hij onderweg tegenkomt.

Het KNHS rondje instructie is van 19:30 uur tot 22:30 uur in de verwarmde Amaliahal op het KNHS-centrum. Iedereen met interesse in dit onderwerp is van harte welkom, de entree is slechts € 15, - per persoon (parkeren is gratis). Bestel je toegangsbewijs voor 23 februari via de Opleidingen & Evenementenkalender in MijnKNHS.nl (https://www.mijnknhs.nl/Event/CE000605/rondje-ik-heb-een-probleem-hoe-nu-verder?moduleId=LandE) Instructeurs die de avond bijwonen verdienen hiermee 40 theoriepunten voor hun licentie.

Wil je meer weten? Neem dan contact op met de KNHS afdeling Accommodaties via accommodaties@knhs.nl of 0577 – 40 82 80.

Geplaatst op: