Vergaderen

De accommodatie van het NHC biedt onder meer twee vergaderzalen, Totilas en Zenith. Als mooie bijkomstigheid zijn deze direct boven de Brasserie De Ruif gelegen, waar u tijdens uw pauze heerlijk kunt lunchen, om vervolgens op volle kracht weer aan het werk te gaan.

Voor de organisatie van seminars, bijscholingen en congressen is de foyer met een capaciteit tot 150 personen uitstekend geschikt. Aan audiovisuele zaken van beamer tot projectiescherm en van wifi tot aan geluidsversterking is uiteraard gedacht.

De kracht van buiten werkt altijd. Of de zakelijke bijeenkomst nu taai, lang of pittig is, hier gaat energie weer stromen, groeien ideeën. Een korte break in de frisse lucht, wat actie of een kijkje op het topsportcentrum leveren inspiratie en steevast goede zin op. De sportieve vibe is bewezen effectief, ook op zakelijk niveau. Wij adviseren u graag over de verrassende combinatie van werken, in- en ontspannen.

De boog kan niet altijd gespannen zijn. Voor een goed moment van ontspanning, een teambuildingactiviteit of workshop bieden het topsportcentrum en de directe omgeving genoeg mogelijkheden. Met (outdoor)activiteiten en uitdagingen wordt iedereen weer scherp!

Klik hier een voorbeeldarrangement.

Wij helpen u graag bij het organiseren van uw bijeenkomst!
Bel of mail: 0577-408280,  accommodaties@knhs.nl

Vergaderruimte Zenith
Vergaderruimte tot maximaal 18 personen op de 1e etage, boven Brasserie De Ruif.

Vergaderruimte Totilas
Vergaderruimte tot maximaal 12 personen op de 1e etage, boven Brasserie De Ruif.