NHC oefenevent outdoor oefendressuur en oefenspringen op zaterdag 16 september

Maandagavond 21 december komt Yvet Blokesch naar het Nationaal Hippisch Centrum om een online clinic te verzorgen met als thema ‘Samenwerken en Vertrouwen’. Vanwege de extra coronamaatregelen, is het helaas niet mogelijk om bezoekers naar Ermelo te laten komen.

Geplaatst op:

Bekijk hier de definitieve startlijsten voor het oefen- dressuur en springen van zondag 27 september.

Geplaatst op:

Zondag is het alweer zo ver, het oefen- dressuur en springen op het Nationaal Hippisch Centrum gaat van start.

Geplaatst op:

Al ruim 50 jaar is Agterberg expert in het ontwikkelen en aanleggen van paardensportbodems. Niet voor niets heeft het NHC besloten om alle rijbanen op het NHC, indoor en outdoor, te voorzien van deze bodems.

Geplaatst op:

Aanstaand weekend (17 tot en met 20 september) is het buitenterrein van het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo het decor van het NK Dressuur 2020.

Geplaatst op:

Over iets meer dan een week zal de titelstrijd op het NK Dressuur losbarsten. Van 17 tot en met 20 september staat het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo geheel in het teken van deze titelstrijd.

Geplaatst op:

Begin dit jaar zijn er door de internationale paardensportbond FEI nieuwe regels ingesteld omtrent het meten van pony’s.

Geplaatst op:

Meer dan 170 combinaties kwamen naar het Nationaal Hippisch Centrum op woensdag 2 september om beoordeeld te worden door de KNHS bondscoaches en toptrainers uit het KNHS Trainersplatform. 

Geplaatst op:

Alle overheids- en RIVM-richtlijnen in acht nemend gaat Veulenveiling Prinsjesdag op dinsdag 15 september een live veiling organiseren – weliswaar in een aangepaste variant.

Geplaatst op:

Woensdag 19 augustus reden ruim 80 deelnemers een oefenparcours of een oefenproef op het Nationaal Hippisch Centrum. Reden én animo genoeg om nogmaals een oefendag te organiseren!

Geplaatst op: