NHC oefenevent outdoor oefendressuur en oefenspringen op zaterdag 16 september

2017 staat voor de deur en het wordt een jaar vol prachtige sport op het Nationaal Hippisch Centrum. Bekijk alvast een samenvatting van de aankomende events!

Geplaatst op:

“Werken aan ontspanning en harmonie” is het thema van de zaterdag. Zoals vanouds staat op deze dag dressuur centraal. Top trainers Sven Rothenberger en Johan Hamminga gaan met dressuurcombinaties aan de slag met als doel kennisverbreding voor de deelnemers aan het trainersseminar.

Geplaatst op:

De data van de KNHS Zomerinstructieweken 2017 zijn bekend! Lees snel meer. Inschrijven kan vanaf donderdag 26 januari om 19:00 uur.

Geplaatst op:

Op 20 en 21 januari 2017 staat het jaarlijkse KNHS-trainersseminar op het programma. De toptrainers Rob Ehrens, Sven Rothenberger en Johan Hamminga zullen hun kennis met de aanwezige instructeurs delen.

Geplaatst op:

Het nieuwe jaar wordt op 7 januari 2017 spetterend geopend met de Hengstenkeuring Tuigpaarden. In de Amaliahal van het Nationaal Hippisch Centrum kan het publiek naast de eerste bezichtiging van de tuigpaardhengsten ook genieten van de vele shows en presentaties.

Geplaatst op:

Op donderdag 22 december a.s. verzorgt sportpsycholoog Rico Schuijers een inspirerend KNHS Rondje Educatie 'Motivatie en Perfectie' op het KNHS-centrum in Ermelo.

 

Geplaatst op:

Maandag 19 december is de inhaaldag van het NRPS verrichtingsonderzoek

Geplaatst op:

Op vrijdag 27 en zaterdag 28 januari wordt er op het KNHS-centrum in Ermelo voor de derde maal een heuse Indoor Eventingwedstrijd georganiseerd. 

Geplaatst op:

De werkzaamheden aan de N302 zijn een week eerder afgerond dan gepland. Het Nationaal Hippisch Centrum is vanaf vrijdagavond 9 december weer normaal bereikbaar.

Geplaatst op:

dit is de introductietekst

Geplaatst op: