NHC oefenevent outdoor oefendressuur en oefenspringen op zaterdag 16 september

Het trainen aan de hand wint aan populariteit. Terecht, want het is een heel nuttige manier van trainen en een waardevolle aanvulling op het rijden onder het zadel. Op 31 mei neemt Bastiaan de Recht ons mee in de verschillende vormen van het trainen vanaf de grond in de KNHS College Tour ‘Dressuur op gelijke voet’. 

Geplaatst op:

Van 4 t/m 8 september wordt op het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo de ‘FEI/WBFSH World Breeding Dressage Championships for Young Horses’ verreden. De beste de vijf-, zes- en zevenjarige dressuurpaarden strijden hier om de wereldtitels.

Geplaatst op:

Afgelopen weekend op 22 en 23 maart hebben we de KNHS Indoorkampioenschappen 2024 powered by Witte van Moort mogen afsluiten met een fantastische strijd tussen de beste springruiters uit de basissport van Nederland. 

Geplaatst op:

Momenteel worden er een behoorlijk aantal ingrijpende wijzigingen uitgevoerd aan de vaste infrastructuur van het NHC. Hieraan is een lange weg van wijzigingen van het bestemmingsplan aan vooraf gegaan. Na het definitief worden van het bestemmingsplan zijn we nu aan de slag.

Geplaatst op:

Het NHC outdoor oefenseizoen start op zaterdag 20 april met oefendressuur en oefenspringen!

 

Geplaatst op:

Voor het KNHS Indoor Kampioenschap van 2024 is er voor de klasse 1.30m bij de pony's en de klasse 1.40m bij de paarden een open inschrijving. Bij de andere klassen voor het springen en alle klassen van de dressuur is er een selectietraject via de Regiokampioenschappen voor deelname aan de Indoorkampioenschappen.  

Geplaatst op:

Donderdagavond 7 maart verzorgt Ad Aarts een interessante KNHS College Tour over de opleiding van het menpaard. Hierin zullen alle mendisciplines aan bod komen: de dressuur, vaardigheid en de marathon. Zowel enkelspannen, tweespannen als vierspannen zullen de baan van ervaringsdeskundige Ad Aarts betreden, waarbij het Scala van de opleiding centraal staat.

Geplaatst op:

Van 1 tot en met 4 mei organiseert Wivaldi Hippisch Organisatie en Adviesburo de eerste editie van CSI** op het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo. Als organisator van het evenement en met het kantoor gevestigd op het NHC zelf, heeft Wivaldi een uniek inzicht in de faciliteiten en mogelijkheden die deze locatie te bieden heeft.

Geplaatst op:

Op donderdagavond 15 februari a.s. verzorgen Bart Bax en Patrick van der Meer een College Tour  op het Nationaal Hippisch Centrum over het harmonieus opleiden van jonge paarden.

Geplaatst op: