NHC oefenevent outdoor oefendressuur en oefenspringen op zaterdag 16 september

Voor pony’s die internationaal worden uitgebracht gelden er regels voor het meten. Deze regels zijn ingesteld door de internationale paardensportbond FEI. In de praktijk betekent dit dat een pony pas internationaal mag starten, als deze op de juiste manier is gemeten.

Geplaatst op:

Leerzame demonstraties en clinics voor een breed publiek. Dat is de insteek van de KNHS College Tours. Ook in 2024 worden deze door het jaar heen op het Nationaal Hippisch Centrum georganiseerd, met telkens weer een ander programma. Op het moment van schrijven zijn de eerste vier College Tours bekend. Marion Schreuders en de amazones van RS2 Dressage openen in januari het bal.

Geplaatst op:

Altijd al eens willen rijden op het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo met jouw paard of pony terwijl je les krijgt van een top trainer? Kom dan naar de Global Horse & KNHS clinic op zondag 25 februari! Op deze dag zullen Bianca Schoenmakers, Femke Beljon en Tommie Visser clinics verzorgen waar iedereen aan mee kan doen. 

Geplaatst op:

Op vrijdagavond 19 januari a.s. komt het team van RS2 naar het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo om een kijkje in hun keuken te geven over het succesvol opleiden van paarden.

Geplaatst op:

We starten het nieuwe jaar met het NHC oefenspringen! Wij bieden oefenspringen met en zonder begeleiding. 

Geplaatst op:

Ook dit jaar is er weer een Bixie&Friends dag in de meivakantie op het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo. Pak je agenda er maar vast bij en noteer op 29 april 2024 de Bixie&Friends dag. Een dag vol ponyplezier die je niet mag missen!

Geplaatst op:

Vanavond, woensdag 15 november is het zo ver, dan is TeamNLpaardensport te zien in het Perfecte Plaatje. Voor deze aflevering kwam het Perfecte Plaatje naar het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo en maakten 5 deelnemers prachtige foto’s met als opdracht ‘Leg de liefdevolle band tussen paard en ruiter vast met een Olympische ring in beeld’. Gastjury en topfotograaf Arnd Bronkhorst beoordeelde hun foto’s. Kijken! 

Geplaatst op:

HO HO HO het is tijd voor de eerste editie van de Go Social Kerstshow! Op zaterdag 16 december komt er een nieuw evenement op het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo. Namelijk een 2,5 uur durende kerstshow voor jong en oud! 

Waan je tot een droomwereld in Ermelo tijdens het aansprekende kerstverhaal waarin alle disciplines voorbij komen. Een aantal droompaarden verschijnen op het toneel, prachtige raspaarden met lange manen passeren de revue, er zijn trickriders, koetsen en bekende ruiters van social media! Welke ruiters kun je verwachten?

Geplaatst op:

Altijd al eens willen rijden op het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo met jouw paard of pony terwijl je les krijgt van een top trainer? Kom dan naar de Global Horse & KNHS clinic op zondag 3 december! Op deze dag zullen Bart Bax, Malene Nootenboom en Macha Reijs clinics verzorgen waar iedereen aan mee kan doen. 

Geplaatst op:

De afgelopen twee jaar is de KNHS gestaag gestart met het verder verbeteren van paardenwelzijn in de totale paardensport. Zo is de toezichthouder op het voorterrein een mooi voorbeeld van deze verbetering. De KNHS is ervan overtuigd dat dit noodzakelijk is om een duurzame en gezonde toekomst voor de paardensport te waarborgen.

Geplaatst op: