NHC oefenevent outdoor oefendressuur en oefenspringen op zaterdag 16 september

De feestdagen staan alweer om de hoek en namens het team van het Nationaal Hippisch Centrum willen we jullie prettige kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar wensen!

Geplaatst op:

In Tolbert streden een kleine 60 combinaties om de prijzen in de laatste selectiewedstrijd van de KNHS-Hartog Trophy.

Geplaatst op:

Alle deelnemers lieten hun beste houding en zit zien, maar alleen de beste tien ruiters per categorie hebben een ticket voor de beslissende finalestrijd in Ermelo veroverd.

Geplaatst op:

Na het grote succes van het indoor oefenspringen in november gaan we enthousiast door! In de tweede week van de kerstvakantie organiseren we nogmaals indoor oefenspringen in de Amaliahal op het Nationaal Hippisch Centrum. Je bent (weer) van harte welkom!

Geplaatst op:

Op dinsdag 16 november vindt de tweede competitiewedstrijd voor de Anemone Horse Trucks Hengstencompetitie plaats op het Nationaal Centrum te Ermelo. Naast dat de dressuurhengsten in actie komen, zijn er ook drie Gelderse hengsten aanwezig op het KWPN-centrum voor de hengstencompetitie Gelders paard. De voorlopige startlijst is inmiddels bekend.

 

Geplaatst op:

Het KNHS Trainersseminar vindt weer plaats in Ermelo! Op 21, 22 en 23 januari is er weer volop aandacht voor de bijscholing en inspiratie van onze trainers.

Geplaatst op:

De Harry's Horse Zitcompetitie 2021 gaat door! De locaties voor de regiofinales en kwartfinales zijn inmiddels bekend. De halve en hele finale vinden plaats in december op het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo.

Geplaatst op:

Op zaterdag 6 november zal voor het eerst Hartog Support Live plaatsvinden op het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo! Dit evenement staat in het teken van op een interactieve manier meer leren over je paard.  

Geplaatst op:

Het indoorseizoen staat weer voor de deur en we bieden je graag de mogelijkheid om je hier goed op voor te bereiden! Aankomende periode organiseren we meermaals indoor oefenspringen in de Amaliahal. Het losrijden vindt in de Beatrixhal plaats.

Geplaatst op:

Op zaterdag 23 en zondag 24 oktober komt PaardenpraatTV naar het Nationaal Hippisch Centrum! Binnen één week waren de 4 shows al uitverkocht.

Geplaatst op: