NHC oefenevent outdoor oefendressuur en oefenspringen op zaterdag 16 september

Adelinde Cornelissen is de eerste KNHS Indoorkampioen van 2017 geworden. Met Fleau de Baian, de volle broer van haar topper Parzival, won Cornelissen met overmacht beide proeven in het ZZ-Zwaar kampioenschap.

Geplaatst op:

Met ruime zeges in de twee proeven is Daphne van Peperstraten afgetekend kampioene geworden in het KNHS Indoorkampioenschap voor Junioren. Met haar Greenpoint´s Cupido reed ze in de Kür om de Luzac Prijs naar ruim 77%. Sem Stiemer werd tweede, Thalia Rockx derde.

Geplaatst op:

Jasmien de Koeyer is de nieuwe KNHS Indoorkampioene dressuur bij de Young Riders. Met haar zeer lichtvoetige Esperanza won ze beide proeven en daarmee de Pikeur prijs. Lisanne Zoutendijk werd tweede met Kostendrukkers Ringo Star. Bo Oudhof reed Colt Sollenburg naar het brons.

Geplaatst op:

Diederik van Silfhout is de afgetekende KNHS Indoorkampioen in de Lichte Tour geworden.  Met de imponerende Expression won hij zowel zaterdag als zondag met ruime voorsprong.

Geplaatst op:

Denise Nekeman heeft met haar blikvanger Boston Sth het KNHS Indoorkampioenschap in de klasse U25 en daarmee de PK International prijs gewonnen. Achter Nekeman kwam Maxime van der Vlist met Bailey op plaats twee en Jeanine Nieuwenhuis met Tc Athene op plaats drie. 

Geplaatst op:

Marieke van der Putten is de overtuigende winnares geworden van de titel in het KNHS Indoorkampioenschap Zware Tour. Met Glock´s Federleicht won de amazone beide proeven. Zilver ging naar Adelinde Cornelissen met Zephyr, Lynne Maas won met Uranium W brons.  

Geplaatst op:

Op het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo worden het hele jaar door activiteiten georganiseerd die toegankelijk zijn voor paardenliefhebbers. Benieuwd wat er in maart 2017 te doen is? Lees dan snel verder!

Geplaatst op:

Tijdens het Rondje Instructie gaat Johan aan de slag met combinaties én hun trainers die ergens op vastlopen en daar even niet uitkomen. Johan kent de paarden niet, maar probeert te ontdekken waar het probleem zit en gaat daar aan werken.

Geplaatst op:

Op vrijdag 17 februari organiseerde het NRPS haar eerste en tweede bezichtiging op het KNHS-centrum te Ermelo.

Geplaatst op:

Op zondag 19 februari stond het Nationaal Hippische Centrum in Ermelo bol van spannende mensport tijdens de derde editie van de Strijd der Districten in Ermelo. District Oost slaagde er voor de derde opeenvolgende keer in de titel voor zich op te eisen.

Geplaatst op: