Nieuws

Heb je de basiscursus Didactiek afgerond en wil je nog meer verdieping rondom het lesgeven aan kinderen? Volg dan de vervolgcursus Didactiek met Marion Schreuder.

Geplaatst op:

Op woensdag 1 mei 2019 wordt alweer voor de elfde keer de Bixiedag in Ermelo gehouden. Op deze dag staat op het KNHS-centrum alles in het teken van ponyplezier.

Geplaatst op:

De Hippische Leergang Lesgeven aan kinderen met Marion Schreuder is een praktijkgerichte cursus waarin je leert over het lesgeven aan kinderen van verschillende leeftijden en niveas. 

Geplaatst op:

Het Nederlands Kampioenschap Dressuur Gelderland zal dit jaar in het weekend van 23 tot en met 26 mei op het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo worden verreden.

Geplaatst op:

Op woensdag 27 maart is er de Hippische Leergang 'Van Biomechnica naar dynamisch trainen' met Bastiaan de Recht op het KNHS-centrum in Ermelo. In deze cursus worden de basisprincipes van de biomechanica vertaald naar de praktijk. 

Geplaatst op:

De Centrale Hengstenkeuring staat voor de deur. Over twee dagen, op vrijdag 8 februari, komen 114 nieuw te keuren hengsten in de eerste bezichtiging.

Geplaatst op:

Ben je instructeur en wil je graag leren om jouw kennis nog beter over te brengen op je leerlingen? Volg dan de Hippische Leergang "Basiscursus Didactiek" door Marion Schreuder.

Geplaatst op:

Op deze keuring zullen zowel de nieuw aangeboden hengsten als de reeds goedgekeurde hengsten (welke reglementair deze verplichting hebben) worden gekeurd. Daarnaast kunnen goedgekeurde hengsten welke geen verplichting meer hebben vrijwillig aan de hand worden getoond

Geplaatst op:

Verschillende sponsoren hebben mooie prijzen beschikbaar gesteld voor de verloting op de Centrale Hengstenkeuring van het NWPCS op 8 en 9 februari 2019 in Ermelo.

Geplaatst op:

Vandaag om 14.00 uur zijn de winnaars bekend gemaakt van de win en like actie op onze facebookpagina. Ben je benieuwd of jij het bent? Kijk snel op onze facebookpagina!

Geplaatst op: