Nieuws

Studenten van de MBO-opleiding Paardensport van Lentiz | MBO Maasland zijn kampioen geworden op het Nationaal Scholen Concours 2022!

Geplaatst op:

Op dinsdag 9 augustus wordt alweer voor de twaalfde keer de Bixiedag in Ermelo gehouden. Op deze dag staat op het KNHS-centrum alles in het teken van ponyplezier.

Geplaatst op:

Deze zomer staat in augustus het Nationaal Hippisch Centrum weer helemaal in het teken van de Hippiade, dé KNHS outdoorkampioenschappen.

Geplaatst op:

Bezoek van 8 t/m 11 september het WK Jonge Dressuurpaarden, waar ’s werelds beste dressuurbeloften in verschillende leeftijdscategorieën strijden om de hoogste eer!

Geplaatst op:

Dinsdagavond 21 juni verzorgt Rosa van Veen een KNHS College Tour ‘Resultaatgericht communiceren voor hippische professionals’ op het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo.

Geplaatst op:

Op zaterdag 2 juli zal er weer oefenspringen en oefendressuur worden georganiseerd op het Nationaal Hippisch Centrum.

Geplaatst op:

Van 7 tot en met 9 juli staat het Nationaal Hippisch Centrum in het teken van het WBFSH World Championship for Young Breeders 2022. 138 deelnemers reizen af naar Ermelo om daar 19 stamboeken te vertegenwoordigen op het gebied van fokkerij.

Geplaatst op:

Ben je wel eens onzeker over de manier waarop je je paard traint? Doe ik het wel goed? Waarom reageert mijn paard op deze manier? Zou hij ergens last van hebben, of is hij gewoon brutaal?

Geplaatst op:

Het was een Nederlands kampioenschap vol verrassingen, maar uiteindelijk is het Dinja van Liere die zich Nederlands kampioen in de Roelofsen HorseTrucks Zware Tour mag noemen.

Geplaatst op:

Vanaf vandaag tot en met zondag gaan we genieten van het NK Dressuur! Volg via dit bericht alle uitslagen, berichten en de livestream.

Geplaatst op: