Startlijst hengstencompetitie Ermelo online

Op dinsdag 16 november vindt de tweede competitiewedstrijd voor de Anemone Horse Trucks Hengstencompetitie plaats op het Nationaal Centrum te Ermelo. Naast dat de dressuurhengsten in actie komen, zijn er ook drie Gelderse hengsten aanwezig op het KWPN-centrum voor de hengstencompetitie Gelders paard. De voorlopige startlijst is inmiddels bekend.

Vanaf 16.45 uur wordt er gestart met de drie Gelderse hengsten; Mandienio WL, Markant BK en Mexpression. Na een korte pauze komen de dressuurhengsten voor de klasse Z/ZZ-l vanaf 18.10 uur in de baan, gevolgd door de klasse M om 19.05 uur en vervolgens de klasse L om 20.45 uur.

Winnaars eerste competitiewedstrijd
Na de tweede competitiewedstrijd kan het tussenklassement van de hengstencompetitie worden opgemaakt. Ook wordt het duidelijk of de winnaars van de eerste competitiewedstrijd hun koppositie vast kunnen houden. Zo doet in de klasse M Las Vegas nogmaals een gooi naar de winst, zien we in de klasse Z/ZZ-L de hengst Jameson RS2 weer verschijnen en doet ook in de L de winnaar van de vorige wedstrijd, McLaren mee.

Sfeervolle avond
Tussen de rubrieken door is er bij het cateringpunt livemuziek. Dit wordt verzorgd door de band Vintage Connection. Kortom, een avond vol mooie sport én entertainment.

Bezoek de hengstencompetitie
Pak de uitgelezen kans om de jonge hengsten aan het werk te zien en kom naar Ermelo! De entree en het parkeren is gratis. Bent u niet in de gelegenheid om naar de competitiewedstrijd te komen? Deze is ook live te volgen via KWPN.tv. De livestream is gratis voor zowel leden als niet-leden. Daarnaast kunnen KWPN(.tv)-leden de video’s terugkijken via On Demand. U dient bij de entree een coronatoegangsbewijs te laten zien.

Bekijk hier de voorlopige startlijst.

Wilt u meer weten over de Blom Hengstencompetitie Springen en/of de Anemone Horse Trucks Hengstencompetitie Dressuur, of de deelnemende hengsten, startlijsten, uitslagen en tussenstanden bekijken? Wij hebben voor de Hengstencompetitie een speciale overzichtspagina gemaakt.

 

Bron: https://www.kwpn.nl/nieuws?itemId=NewsItem:24276 

Geplaatst op: