Oefenspringen 5 en 6 januari 2022

Na het grote succes van het indoor oefenspringen in november gaan we enthousiast door! In de tweede week van de kerstvakantie organiseren we nogmaals indoor oefenspringen in de Amaliahal op het Nationaal Hippisch Centrum. Je bent (weer) van harte welkom!


Nieuw! Vanwege de vele aanvragen organiseren we ook oefenspringen voor bedrijven/beroepsmatige ruiters. Je reserveert een tijdsblok en zorgt er zelf voor dat het parcours op een hoogte naar wens staat. De kosten bedragen € 13,- per paard, je kunt onbeperkt gebruik maken van het parcours. Na afloop ontvang je per e-mail de factuur.

Oefenspringen
Zelfstandig of onder begeleiding van een gediplomeerd instructeur kun je één of meerdere parcoursen springen. Het oefenspringen is voor alle niveaus, van BB tot en met ZZ. Je mag een klasse hoger of lager starten dan het officiële wedstrijdniveau waarin je als combinatie startgerechtigd bent.

De kosten zijn € 10,- per parcours (zelfstandig) en € 12,- per parcours (onder begeleiding). Het is mogelijk om je voor meerdere parcoursen in te schrijven.

Aanmelden

5 januari 2022, 09.00 uur tot 17.00 uur:
oefenspringen voor bedrijven/beroepsmatige ruiters: stuur een mail naar training@nhcermelo.nl

6 januari 2022, 09.00 uur tot 17.00 uur:
oefenspringen particulieren: inschrijven 
aanmelden is online mogelijk tot 3 januari, 20.00 uur.

Heb je naar aanleiding van bovenstaande vragen?
Stuur ons dan even een mailtje (training@nhcermelo.nl), we helpen je graag!

Geplaatst op: