Hartog Support Live

Hartog Support Live 

 

 

𝗕𝗼𝗲𝗸 𝗻𝘂 𝗷𝗲 𝗴𝗿𝗮𝘁𝗶𝘀 𝘁𝗶𝗰𝗸𝗲𝘁𝘀 𝘃𝗼𝗼𝗿 𝗛𝗮𝗿𝘁𝗼𝗴 𝗦𝘂𝗽𝗽𝗼𝗿𝘁 𝗟𝗶𝘃𝗲!

Op zaterdag 6 november zal voor het eerst try-out evenement 𝙷𝚊𝚛𝚝𝚘𝚐 𝚂𝚞𝚙𝚙𝚘𝚛𝚝 𝙻𝚒𝚟𝚎 plaatsvinden op het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo! Hartog Support Live is een interactieve en gezellige dag vol met demonstraties, clinics en lezingen.

Wil je er graag bij zijn? Dan kan je gratis tickets boeken via onderstaande link: https://www.eventbrite.nl/e/178069489637

Hartog Support Live staat in het teken van op een interactieve manier meer leren over je paard. Tijdens het evenement zullen gedurende de dag verschillende clinics, demonstraties en lezingen worden gegeven door onder andere Edwin Hoogenraat, Frenk Jespers en Sara Ouwehand. Daarnaast staan wij met onze stand voor u klaar op Hartog Support Live voor voedingsvragen, een gezellig praatje en om onze producten beter te leren kennen.

Met een ticket voor Hartog Support live kun je alle clinics en demonstraties bijwonen en krijg je de mogelijkheid om je voor maximaal 1 van de lezingen in te schrijven. De lezingen worden gegeven door Esther Siegers van de Veulenbrigade, Joyce Matthijssen, Dorine te Poele en Caroline Munsters.

We hopen jullie te zien op deze leerzame en gezellige dag, daarnaast ontvang je tijdens Hartog Support live een Goodiebag van Hartog Paardenvoeders. Ook is er een gave winactie waarbij je drie maanden gratis ruwvoer naar keuze kunt winnen!

 

Geplaatst op: