NHC oefenevent outdoor oefendressuur en oefenspringen op zaterdag 16 september

Op 18 en 19 februari heeft de hengstenkeuringscommissie van het NRPS acht ponyhengsten en 25 rijpaarden aangewezen voor presentatie op de Hengstenshow. 

Geplaatst op:

Aanstaande donderdag en vrijdag, 18 en 19 februari, zal de NRPS hengstenkeuring plaatsvinden op het Nationaal Hippisch Centrum. 

Geplaatst op:

Aanstaande vrijdag en zaterdag, 12 en 13 februari, zal de Centrale Hengstenkeuring (CHK) plaatsvinden op het Nationaal Hippisch Centrum. 

Geplaatst op:

Vrijdagavond 5 maart komt internationaal springruiter en trainer Willem Greve naar het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo voor een online KNHS College Tour. Thema van de avond is ‘Deskundig opleiden van springpaarden’. 

 

Geplaatst op:

Van 6 tot en met 11 september staat het EK Endurance voor senioren en het WK voor junioren in Ermelo op de internationale wedstrijdkalender. Enkele weken geleden bleken er problemen te zijn ontstaan tussen de oorspronkelijke wedstrijdorganisatie en de internationale sportbond FEI.

Geplaatst op:

Op zaterdagmiddag 20 maart komt Yvet Blokesch naar het Nationaal Hippisch Centrum om een online clinic te verzorgen met als thema ‘Samenwerken en Vertrouwen’. 

Geplaatst op: