Nieuws

Oefenspringen op het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo, wanneer ben jij erbij? Aankomende periode kun je iedere maand oefenspringen op het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo. 

Geplaatst op:

Op woensdag 29 april 2020 wordt alweer voor de twaalfde keer de Bixiedag in Ermelo gehouden. Op deze dag staat op het KNHS-centrum alles in het teken van ponyplezier. Als je van pony’s houdt, dan mag je deze enorm leuke dag in de meivakantie zeker niet missen. 

Geplaatst op:

Vrijdagavond 17 april gaat Johan aan de slag met combinaties én hun trainers die ergens op vastlopen en daar even niet uitkomen. 

Geplaatst op:

Wil je met meer plezier de wedstrijdring in rijden? Wil je het beste uit jezelf en uit je paard halen? Wil je beter kunnen focussen en negatieve gedachtes uitschakelen? Dan is de cursus Mentale training wat voor jou! 

Geplaatst op:

Buitenrijden met je paard, het liefst zo lang en zo vaak mogelijk, mooier bestaat toch niet? Of vind je het eigenlijk wel spannend om samen de natuur in te trekken. Ben je bang om te verdwalen, hoeveel kilometer kan je paard volhouden en wat als er onderweg iets gebeurt. 

Geplaatst op:

ERMELO - Op vrijdag 14 februari zijn 30 hengsten aangewezen voor de Hengstenshow van het NRPS op 8 maart. Via de reguliere keuring zijn zeven springpaarden, twaalf dressuurpaarden en zeven ponyhengsten geaccepteerd.

Geplaatst op:

Paardenfysiotherapeut Jarko Dun komt op woensdagavond 15 april naar het Nationaal Hippisch Centrum om te vertellen over de anatomie van het paard. Eind november waren de kaarten razendsnel uitverkocht en de bezoekers genoten van een inspirerende avond.

Geplaatst op:

Hier treft u de voorlopige tijdsindeling aan voor de hengstkeuring van vrijdag 14 februari aanstaande.

Geplaatst op:

Woensdag 18 maart komt inspanningsfysioloog Carolien Munsters vertellen over het verbeteren van de conditie en kracht van je paard op het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo. Om je paard optimaal te trainen is het belangrijk dat je weet hoe spieren werken.

Geplaatst op:

De College Tour van 9 maart 2020 staat in het teken van ‘Astma bij paarden’. De gezondheid en prestatie van paarden hangt mede af van goed functioneren van de luchtwegen. Helaas zijn luchtwegproblemen een veelvoorkomende oorzaak van verminderd presteren. 

Geplaatst op: