Nieuws

Net als op de voorgaande edities van de Centrale hengstenkeuring, is er ook dit jaar weer een strodorp deze Stallion Show op 7 en 8 februari in Ermelo! Kom gezellig shoppen!

Geplaatst op:

Op zondag 2 februari is het zo ver, dan staat de zesde editie van de Strijd der Districten op het programma van het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo! De wedstrijd begint om 09.30 uur en de toegang is gratis! 

Geplaatst op:

Meer trainingseffect met minder hulpen, dát is waar het over gaat tijdens de KNHS College Tour ‘Paardrijden met ruitergevoel’ met Hester Bransen op 8 april op het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo.

Geplaatst op:

Op zondag 2 februari is het zo ver! Dan barst de strijd tussen de vier Mendistricten los. Beken jij ook kleur tijdens de spectaculaire Strijd der Districten? Moedig de deelnemers uit jouw District aan en beken kleur door bovenkleding te dragen in de kleur van je District!

Geplaatst op:

Er zijn 108 hengsten in de verschillende Welsh secties aangemeld voor de eerste bezichtiging van het NWPCS op vrijdag 7 februari 2020 in Ermelo.

Geplaatst op:

Dit weekend is het zo ver. Op het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo staat dan alles in het teken van het KNHS Trainersseminar. Drie dagen lang gaan oud-Olympiërs aan de slag met talent van nu.

Geplaatst op:

Op zondag 2 februari 2020 wordt de Strijd der Districten gehouden op het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo. Tijdens deze minimarathon strijden de teams uit de vier windrichtingen om de titel. 

Geplaatst op:

Op maandag 23 maart staat de KNHS College Tour volledig in het teken van welzijn. Hoe houdt je 24/7 rekening met soorteigen behoeften, - gedrag, - gevoelens en - cognitieve vermogens? 

Geplaatst op:

Komende vrijdag en zaterdag is de grote dag van de hengstenjaargang 2019. Ze worden dan verwacht in Ermelo voor de finale beoordeling door de verrichtingscommissie.

Geplaatst op:

Van 17 tot en met 19 januari is weer het jaarlijkse KNHS Trainersseminar op het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo. Ben jij instructeur of trainer of een enorme fan van springen, dressuur of eventing? Zorg dan dat je dit unieke seminar niet mist!

Geplaatst op: