17 april KNHS College Tour ‘Ik heb een probleem, hoe nu verder’ met Johan Hamminga

Vrijdagavond 17 april gaat Johan aan de slag met combinaties én hun trainers die ergens op vastlopen en daar even niet uitkomen. Johan kent de paarden niet, maar probeert te ontdekken waar het probleem zit en gaat daar aan werken. Het wordt een heel praktische avond waarbij zowel de ruiter als de eigen trainer nauw worden betrokken.

Johan Hamminga: “Wees niet bang voor momenten of periodes waarin het even minder gaat. Die horen er gewoon bij. Werk daar doorheen en heb geduld. Soms heel lang geduld”. Op deze avond gaat Johan aan het werk met combinaties die ergens op vastlopen en daar even niet uitkomen. De expertise van Johan in de paardensport zal deze avond goed van pas komen bij de problemen die hij tegenkomt.

Johan Hamminga heeft zijn sporen verdiend binnen de hippische wereld. Naast een succesvolle trainings- en africhtingsstal is hij veelgevraagd instructeur. Johan heeft 30 jaar bij de KNHS gewerkt en in deze periode veel instructeurs succesvol opgeleid. Regelmatig zit hij in het juryhokje om combinaties te beoordelen tot en met Grand Prix niveau. Voor het KWPN is hij diverse jaren voorzitter van de hengstenkeuringscommissie Tuigpaarden geweest en beoordeelt sinds deze winter de rijpaardhengsten in de dressuur richting.

Ben je benieuwd hoe Johan met de problemen aan de slag gaat. Kom dan op 17 april naar het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo. Johan deelt zijn tips en kennis graag met jou.

Locatie: Nationaal Hippisch Centrum Ermelo (Foyer)
Tijd: 19:30 - 22:30 uur
Entree: voor leden: € 25,- en voor niet leden € 30,-
Theoriepunten voor instructeurs met een licentie: 50 theoriepunten op de basiskwalificatie


Klik hier om je in te schrijven

Geplaatst op: