Oefenspringen op het NHC, natuurlijk op een Agterberg bodem!

Al ruim 50 jaar is Agterberg expert in het ontwikkelen en aanleggen van paardensportbodems. Niet voor niets heeft het NHC besloten om alle rijbanen op het NHC, indoor en outdoor, te voorzien van deze bodems. De bodems zijn afgewerkt met een AgterbergGeofibremix© toplaag. In combinatie met een automatische beregeningsinstallatie kunnen wij jou, als ruiter of amazone op het NHC, 365 dagen per jaar een topbodem garanderen!

Onlangs is er aan alle bodems weer groot onderhoud gepleegd, de banen liggen er daarom weer bij als nieuw! Zondag 27 september organiseren we nog eenmaal dit jaar outdoor oefenspringen. Doe jij ook mee? De banen liggen er in ieder geval klaar voor! ;-)
Aanmelden kan via de website.

Beeldmateriaal: foto hoofdterrein

OVERIGE INFORMATIE

  • Door de uitstekende bodem geschikt voor alle disciplines
  • Hoofdterrein: Automatische beregeningsinstallatie, voor perfecte conditie van de bodem
  • aanleg en onderhoud van een eb- en vloedbodem
  • Naar uw keuze kunnen wij de bodem ook als eb- en vloedbodem met AgterbergGeomix© of AgterbergGeofibremix© toplaag aanleggen.
  • 23 hectare NHC

Bij maneges, paardensportvereniging of de privé ruiter met een eigen paardensportbodem zorgen wij voor de aanleg en het onderhoud van de paardensportbodem,  Maar ook grootschalige in- en outdoorevenementen, in binnen- en buitenland vertrouwen al vele jaren op de kwaliteit van Agterberg.

Voor iedere vorm van paardensport leggen wij de juiste bodem aan. De verschillen tussen een dressuur- of springbodem zijn niet zo groot, maar kunnen wel het verschil tussen winnen of verliezen betekenen.

Ook voor de inrichting van uw complete hippische complex bent u bij Agterberg aan het juiste adres. Alle voorkomende werkzaamheden zoals het voorbereidende grondwerk, de aanleg van riolering of het aanbrengen van verharding kunnen wij voor u uitvoeren. Desgewenst kunnen wij u ook van dienst zijn bij het ontwerpen van uw terreininrichting.

Geplaatst op: