Voorlopige startlijsten van het oefen- dressuur en springen op 27 september zijn bekend!

Op deze dag kunnen jij en je paard ervaring opdoen en een echte proef/parcours rijden. De voorlopige startlijsten zijn bekend, onder aan dit bericht staat een link naar startlijsten.nl, waar je de lijsten gemakkelijk kunt downloaden. 

Nog niet aangemeld voor aanstaande zondag 27 september? Niet getreurd, je kan nog meedoen. Stuur dan even een mailtje naar training@nhcermelo.nl.

Wat houdt het oefen- dressuur en springen precies in?

Oefenspringen met de mogelijkheid tot gebruik van eventinghindernissen
Nog eenmaal staat er een aangekleed parcours voor je klaar op het hoofdterrein. Dit keer zijn er verschillende eventinghindernissen toegevoegd aan het parcours. Dit betekent, dat je naast de springhindernissen, ook de mogelijkheid hebt om te kiezen voor de eventinghindernissen. Deze zijn ongeveer 50 centimeter hoog en daardoor uitermate geschikt voor een beginnende eventingruiters of pony’s. De eventinghindernissen zijn alternatieven, dus als jij alleen gebruik zou willen maken van de springhindernissen, kan dat natuurlijk ook!

Zelfstandig of onder begeleiding van instructrice Anneke de Bruin kun je één of meerdere parcoursen springen. Het oefenspringen is voor alle niveaus, van BB tot en met ZZ. Je mag een klasse hoger of lager starten dan het officiële wedstrijdniveau waarin je als combinatie startgerechtigd bent.

De kosten zijn € 10,- per parcours (zelfstandig) en € 12,- per parcours (onder begeleiding).

Oefendressuur in de Amalia- en Beatrixhal
Zou jij graag een keer een proefje willen rijden in de indoorpistes van het Nationaal Hippisch Centrum, waar ook de Indoorkampioenschappen worden verreden? Dat kan! Op zondag 27 september wordt de oefendressuur binnen verreden, het losrijden vindt buiten (zand) plaats.

Onder toeziend oog van officiële juryleden rijd je één of twee proeven. Het jurylid geeft live commentaar wat je door middel van video kan laten vastleggen door jouw begeleider of groom. In 10 minuten rijd je de door jou gekozen proef en krijg je na afloop direct feedback van de jury. Je gaat naar huis met concrete informatie over de sterke en verbeterpunten van jouw proef, waarmee je thuis direct aan de slag kunt.

Je kunt je opgeven voor BB tot en met Grand Prix, Junioren, Young Riders en U25. Uiteraard is het toegestaan om een klasse hoger te starten dan dat je als combinatie geregistreerd bent.

We verwelkomen je graag in correct wedstrijdtenue in de ring. De kosten per proefje bedragen € 12,-.

 

De startlijsten zijn te vinden op startlijsten.nl via de volgende links:

Startlijsten oefendressuur:

https://www.startlijsten.nl/lijsten/179014-oefendressuur-op-het-nationaal-hippisch-centrum---ermelo

Startlijsten oefenspringen:

https://www.startlijsten.nl/lijsten/179013-oefenspringen-op-het-nationaal-hippisch-centrum---ermelo

Geplaatst op: