Programma wijziging NK Dressuur door grote deelname

Over iets meer dan een week zal de titelstrijd op het NK Dressuur losbarsten. Van 17 tot en met 20 september staat het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo geheel in het teken van deze titelstrijd.

Nog niet eerder was de animo voor deelname aan het NK Dressuur in Ermelo zo groot. Om iedereen deel te kunnen laten nemen aan het NK is er een kleine programma wijziging nodig.

Voor de Zware Tour verandert er niets aan het programma. Op zaterdag rijden alle deelnemers aan dit kampioenschap de Grand Prix Special en op zondag rijdt een deel de Grand Prix en de beste ruiters van TeamNL gaan dan van start in de Kür.

Wijzigingen

Om iedereen die dat wil een startplaats te bieden zijn er bij de junioren en het KNHS-kampioenschap ZZ-Zwaar enkele programma wijzigingen. Zo zal de kleine finale van de Junioren verplaatst worden naar ring 2. Voor het de ZZ-Zwaar zal de grootste wijziging plaatsvinden. De kleine finale gaat op zaterdag in ring 2 verreden worden, de finale staat zondag in de hoofdpiste op het programma.

Het terrein zal er dit jaar als gevolg van de Corona regels anders uit zien. Zo zal de ruimte rond de hoofdpiste volledig gevuld zijn met tribunes en vipboxen, om voldoende bezoekers te kunnen ontvangen.

Kaartverkoop

Kaarten voor zondag zijn al uitverkocht. De toppers van zondag zullen op zaterdag allen deelnemen in het eerste onderdeel van het NK, de Grand Prix Special. Voor deze spectaculaire zaterdag zijn nog wel kaarten verkrijgbaar.

Kaarten zijn verkrijgbaar door hier te klikken. Rekening houdend met de regels omtrent Covid-19 zijn alle plaatsen genummerd en wordt er in het kaartverkoopsysteem rekening gehouden met social distancing .

Donderdag is de toegang gratis.

Klik hier voor het programma
Klik hier voor de deelnemerslijst

 

Geplaatst op: