NHC oefenevent outdoor oefendressuur en oefenspringen op zaterdag 16 september

Nooit eerder vormden Coby van Baalen, Imke Schellekens-Bartels en niemand minder dan Anky van Grunsven een team om dé dressuur beloftes van de KNHS te trainen.

Geplaatst op:

Op 28 november legde sportpsychologe en Grand Prix amazone Sanne Beijerman uit hoe je kunt omgaan met spanning en negatieve gedachtes. 

Geplaatst op:

De Centrale Hengstenkeuring (CHK) van het NWPCS vindt op 7 en 8 februari 2020 plaats op het Nationaal Hippisch Centrum te Ermelo. Het aanmelden is vanaf vrijdag 29 november mogelijk tot 20 december 2019.

Geplaatst op:

Zaterdagmiddag 21 december verzorgen Britt & Esra van PaardenpraatTV een speciale editie van PaardenPodium op het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo. Hiervoor zoeken wij nog enthousiaste ponyruiters die met hun eigen pony mee willen rijden.

Geplaatst op:

Dit jaar is het thema: ‘Oud Olympiërs aan de slag met de toekomst.’ Diverse oud Olympiërs hebben al toegezegd om mee te werken aan deze editie van het KNHS Trainersseminar.

Geplaatst op:

De IBOP en het examen van het verrichtingsonderzoek worden op 30 november 2019 gehouden. Bovendien zijn er clinics springen, dressuur en freestyle.

Geplaatst op:

De definitieve startlijst voor de zadelpresentatie en herkansing voor de spring- en dressuurhengsten van dinsdag 26 november is bekend.

Geplaatst op:

Als je inzicht hebt in de anatomie van het paard weet je waarom hij beweegt, zoals hij beweegt. Een van de doelstellingen van de KNS College Tour van 20 november was het vergroten van de kennis van het paardenlichaam. Daar scheen nogal wat behoefte aan te zijn, want de zaal zat afgeladen vol.

Geplaatst op:

Ben je ook zo’n grote fan van Britt & Esra? Kijk je ook het liefst alle video’s op Paardenpraat TV? Begin je kerstvakantie dit jaar dan goed. Kom op zaterdagmiddag 21 december a.s. naar de speciale editie van PaardenPodium met Britt & Esra.

Geplaatst op:

Woensdag 11 december staat eventing centraal tijdens de KNHS College Tour. Eventing ponybondscoach Mans Buurman en Olympisch eventingruiter Alice Naber-Lozeman vertellen je deze avond alles over eventing.

Geplaatst op: