TeamNL Paardensport in the picture in Het Perfecte Plaatje

Vanavond, woensdag 15 november is het zo ver, dan is TeamNLpaardensport te zien in het Perfecte Plaatje. Voor deze aflevering kwam het Perfecte Plaatje naar het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo en maakten 5 deelnemers prachtige foto’s met als opdracht ‘Leg de liefdevolle band tussen paard en ruiter vast met een Olympische ring in beeld’. Gastjury en topfotograaf Arnd Bronkhorst beoordeelde hun foto’s. Kijken! 

Wanneer: Woensdag 15 november om 20.30 uur 

In deze speciale aflevering kwamen de getalenteerde fotografen en bekende Nederlanders van Het Perfecte Plaatje naar het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo. Hun uitdaging was duidelijk: 'Leg de liefdevolle band tussen paard en ruiter vast met een Olympische ring in beeld.' Onze gewaardeerde topfotograaf, Arnd Bronkhorst, nam de rol van gastjury op zich en beoordeelde de adembenemende foto's die werden gemaakt van Dinja van Liere, Lars Kersten, Merel Blom, Sanne Voets en Kristy Snepvangers. Een uniek kijkje in de wereld van de paardensport! 

Arnd Bronkhorst over zijn rol als gastjury in Het Perfecte Plaatje: 
Het leukste van gastjury zijn bij Het Perfecte Plaatje was het echte enthousiasme, de inventiviteit en de emoties bij de fotografen. Ze werden geconfronteerd met een pittige opdracht, waren volledig onbekend met paarden, de disciplines en de (on)mogelijkheden en ze maakten er allemaal wat van, met behulp van de ruiters. Heel mooi om te zien hoe snel er een band groeide met paard en ruiter, en hoe ze samenwerkten om tot een goede foto te komen in zeer korte tijd. Ik was blij verrast met de resultaten en het was een groot plezier om de fotografen met de paardenwereld kennis te laten maken. 

Deze aflevering is meer dan alleen entertainment; het is een kans om de Nederlandse samenleving een positieve kijk te geven op de paardensport. Met naar schatting 2 miljoen kijkers per aflevering, is Het Perfecte Plaatje een uitstekende gelegenheid om de liefdevolle band tussen paard en ruiter te tonen en zo het imago van de paardensport een welverdiende boost te geven. 

De KNHS heeft in januari 2023 al contact opgenomen met ITV, de producent van het Perfecte Plaatje, om dit populaire programma naar Ermelo te halen. Het doel van de KNHS is om in samenwerking met Arnd Bronkhorst en de deelnemende TeamNL ruiters het Nederlandse publiek een positief beeld te geven van de unieke band tussen ruiter en paard.

Kijk vanavond woensdag 15 november om 20.30 uur naar Het Perfecte Plaatje op RTL 4.

 

Bron: KNHS

Geplaatst op: