Global Horse & KNHS clinic

Altijd al eens willen rijden op het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo met jouw paard of pony terwijl je les krijgt van een top trainer? Kom dan naar de Global Horse & KNHS clinic op zondag 3 december! Op deze dag zullen Bart Bax, Malene Nootenboom en Macha Reijs clinics verzorgen waar iedereen aan mee kan doen. 

 

Bart Bax
Bart heeft samen met zijn vrouw een dressuurstal in Ede. Hier leiden zij samen paarden op tot het Grand Prix niveau. Daarnaast geeft hij ook lessen en clinics. Buiten het zijn van instructeur is Bart ook jurylid op Grand Prix niveau. Door het duidelijk uitleggen aan ruiters hoe het theoretisch werkt, maakt het vaak gemakkelijker het in de praktijk toe te passen. De focus van Bart lig voornamelijk op het tempo en balans van het paard en het optimaliseren van kwaliteit in beweging. 

Malene Noteboom
Malene is sinds kinds af aan al bezig geweest met paarden. Ondertussen heeft ze meerdere sportpaarden opgeleid en heeft ze een doorlopende stroom van sportpaarden. Ze traint haar paarden zelf en het doel is deze zo hoog mogelijk op te leiden binnen de mogelijkheden van haar paarden. Met haar achtergrond als HR-consultant en carrière coach heeft ze de mogelijkheid om de sport en verschillende coaching technieken te combineren. 

Macha Reijs
Macha is Coach 5 internationaal Grand Prix Jurylid dressuur, internationaal jurylid paradressuur, exterieur jurylid Welsh pony's en docent en examinator ORUN. 

In het dagelijks leven werkt Macha bij de KNHS Academy aan opleidingen, examens en bijscholingen. Daarnaast geeft ze training op werkelijk alle niveaus aan ruiters uit verschillende disciplines. Ook jureert ze dressuur en keuringen aan de hand. Verder gaat ze graag met haar kinderen naar wedstrijden. 

Praktische informatie

  • De clinic wordt verreden op het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo
  • De clinic bestaat uit een gedeelde les (2 combinaties) van 45 minuten. Er wordt gewerkt aan de basis, proefgerichte oefeningen en/of belemmeringen waar de combinatie tegenaan loopt
  • Deelname kost 79,50 euro per deelnemer, ook kun je lunch (á €11,50) en/of een stal reserveren (á €47,50).
  • Overige bezoekers zijn van harte welkom. De toegang is gratis, dus neem je stalvrienden, ouders, partner, opa's of oma's mee!

De deuren van Ermelo zijn geopend voor iedereen die van professionals willen leren. Heb jij een paard of pony tot je beschikking en wil je les krijgen van een top trainer op een top locatie? Meld je dan nu aan! Alle niveaus zijn welkom.

Meld je aan!

 

Foto door Arnd Bronkhorst

Bron:KNHS

Geplaatst op: