NK DRESSUUR: KNHS LEDENDAG UITVERKOCHT, LAATSTE KAARTEN VOOR ZONDAG

Het NK Dressuur 2023 stevent af op een prachtige editie met mooie deelnemerslijsten en goede weersvoorspellingen. De feestelijke KNHS Ledendag op 27 mei is volledig uitverkocht. Voor de spannende finaledag op 28 mei, met de Grand Prix kür en de jeugd kürfinales, zijn de laatste kaarten beschikbaar.

Zondag 28 mei belooft een prachtige finaledag te worden: in de Grand Prix staan grote namen als Dinja van Liere, Thamar Zweistra, Hans Peter Minderhoud, Marlies van Baalen en Adelinde Cornelissen op de startlijst. In de U25 komen titelverdediger Marten Luiten en Fynona weer aan start, net als KNHS talententeamleden Thalia Rockx en Febe van Zwambagt. De laatste kaarten voor zondag 28 mei zijn hier verkrijgbaar.

Gratis entree op donderdag
Donderdag 25 mei trapt het NK Dressuur af en is er vrije entree om naar de sport te komen kijken. Naast de extra rubriek Prix St. Georges, de Pony’s, Children en Para-dressuur, vindt ook het Totaal Talent plaats, waarin jonge talenten op meerdere vlakken hun talenten kunnen tonen en om de titel ‘Totaal Talent 2023’ te kunnen bemachtigen.

Britt Dekker neemt deel in ZZ-Zwaar
Vrijdag worden de eerste onderdelen verreden in het KNHS Kampioenschap Lichte Tour en ZZ-Zwaar, ook vindt de finale van de Children en Para-dressuur plaats. In het ZZ-Zwaar en de Lichte Tour zijn onder anderen Renate van Uytert, Britt Dekker, Dinja van Liere, Marieke van der Putten, Kirsten Brouwer en Diederik van Silfhout te bewonderen. Ook de finale van de Federatie Paardrijden Gehandicapten staat voor vrijdag op het programma.

Speedclasses
Nieuw dit NK Dressuur: leerzame en leuke speedclasses in het strodorp. In de mooie stretchtent centraal in het strodorp vinden op zaterdag en zondag verschillende interessante speedclasses plaats: korte en leerzame sessies over uiteenlopende onderwerpen. De speedclasses duren zo’n 15 minuten. Bekijk hier het programma van de speedclasses.

Website NK Dressuur
Programma
Startlijsten/uitslagen
Kaartverkoop

Bron:KNHS

Foto: Digishots

Geplaatst op: