NHC oefendressuur, oefenspringen en buitenrit

Zaterdag 10 juni staat het volgende NHC oefenevent gepland. Dit keer kun je naast het oefenspringen en de oefendressuur ook weer deelnemen aan de NHC buitenrit!

Buitenrit
Voor de tweede keer wordt er vanuit het NHC een buitenrit georganiseerd. Dit keer een route van ruim 12 kilometer welke verreden wordt over de prachtige Ermelose heide maar waarin ook een fantastisch stuk van het Speulder- en Sprielderbos wordt meegenomen.

In groepsverband (minimaal 2 deelnemers en maximaal 5 deelnemers) start je vanaf het NHC en ben je ongeveer 2 uur onderweg.

We delen een digitaal routebestand met je, zodat je deze kunt uploaden in de navigatie-app. Natuurlijk bieden we je ook een papieren routekaart aan, deze krijg je per mail toegestuurd en kun je tevens krijgen bij het secretariaat.

We adviseren om minimaal één deelnemer per team mee te laten rijden boven de 16 jaar oud. Als team rijd je de route zelfstandig en op eigen risico. Gedurende de route zijn er meerdere plekken (minimaal twee) waar je zelfstandig een 60-kilometer over moet steken.

De inschrijfkosten per team bedragen €30,-.

Oefendressuur (outdoor)
Onder toeziend oog van officiële juryleden rijd je één of twee proeven. Het jurylid geeft live commentaar wat je door middel van video kan laten vastleggen door jouw begeleider of groom. In 10 minuten rijd je de door jou gekozen proef en krijg je na afloop direct feedback van de jury. Je gaat naar huis met concrete informatie over de sterke en verbeterpunten van jouw proef, waarmee je thuis direct aan de slag kunt. We verwelkomen je graag in correct wedstrijdtenue in de ring.

Oefendressuur is voor iedereen! Je kunt je opgeven voor BB tot en met Grand Prix, Junioren, Young Riders en U25. Uiteraard is het toegestaan om een klasse hoger te starten dan dat je als combinatie geregistreerd bent. De kosten per proefje bedragen € 13,-.

Oefenspringen (outdoor)
Zelfstandig of onder begeleiding van een gediplomeerd instructeur kun je één of meerdere parcoursen springen. Het oefenspringen is voor iedereen, je kunt je opgeven van 0.30 tot en met 1.50. Je mag een hoogte lager of hoger starten dan de officiële hoogte waarin je als combinatie startgerechtigd bent.

De kosten zijn € 11,- per parcours (zelfstandig) en € 13,- per parcours (onder begeleiding). Het is mogelijk om je voor meerdere parcoursen in te schrijven.

Aanmelden
Aanmelden is mogelijk via het online inschrijfformulier. Wees op tijd; het gebeurt steeds vaker dat de inschrijving vroegtijdig gesloten moet worden omdat het maximale aantal deelnemers is behaald.

Oefenspringen voor stallen en beroepsmatige ruiters op vrijdag 9 juni
Vanwege de vele aanvragen organiseren we ook oefenspringen voor bedrijven/beroepsmatige ruiters. Je reserveert een tijdsblok en zorgt er zelf voor dat het parcours op een hoogte naar wens staat. De kosten bedragen € 13,- per paard, je kunt onbeperkt gebruik maken van het parcours. Na afloop ontvang je per e-mail de factuur.

Geplaatst op: