KNHS COLLEGE TOUR ‘PAARDRIJDEN MET RUITERGEVOEL’

Ben je wel eens onzeker over de manier waarop je je paard traint? Doe ik het wel goed? Waarom reageert mijn paard op deze manier? Zou hij ergens last van hebben, of is hij gewoon brutaal? Op dinsdagavond 7 juni a.s. komt Hester Bransen naar het Nationaal Hippisch Centrum om een KNHS College Tour ‘Paardrijden met Ruitergevoel’ te verzorgen. In deze College Tour gaat het niet om wat Hester Bransen kan met een paard, maar wat jij kan met jouw paard.

Hester Bransen is trainer en eigenaar van Ruitergevoel, ze werd in 2019 verkozen tot beste hippisch instructeur en docent van het jaar tijdens het KNHS Instructeurscongres. Hester denkt mee met ruiters die misschien niet het ruitergevoel en de ambitie van onze topruiters hebben. Ze kijkt juist naar de mogelijkheden van de ruiters en hun paarden op hun eigen niveau. Honderden ruiters hielp ze om meer trainingseffect te krijgen met minder hulpen. Houding en zit is geen statisch plaatje volgens Hester, maar een gevoel. En elke ruiter kan zijn ruitergevoel leren ontwikkelen.

Met herkenbare verhalen, een vleugje humor en super concrete tips en oefeningen gaan we deze avond aan de slag.  Met enthousiaste ruiters en leuke paarden die ook heus wel eens tegen een moeilijkheidje aanlopen, net als jij. Tijdens de College Tour is er veel ruimte voor vragen. Samen onderzoeken we waar de winst te behalen is, en wat jij daar thuis met je eigen paard mee kan.

Alvast een voorproefje? Hester is auteur van het E-Book ‘De 4 elementen van een correcte houding en zit’ wat je, net als 18.000 andere ruiters eerder deden, gratis kan downloaden via ruitergevoel.com.

Locatie: Nationaal Hippisch Centrum Ermelo (Amaliahal)
Datum: 7 juni
Tijd: 19:00 - 22:00 uur
De prijs voor leden is €25,-
De prijs voor niet-leden is €30,- (Voor €26,25 ben je een heel jaar lid van de KNHS en kun je profiteren van heel veel voordeel. Klik hier voor meer info)
Theoriepunten voor instructeurs met een licentie: 50 theoriepunten op de basiskwalificatie.

Bron: KNHS

Geplaatst op: