Horka Trainingsdagen Allround

22 t/m 24 oktober zijn de Horka Trainings3daagse paarden en pony’s op het KNHS-centrum in Ermelo. Deze leerzame 3-daagse is geschikt voor de allround ruiters en amazones.

Tijdens de KNHS HORKA Trainings3daagse krijg je verspreid over drie dagen les in verschillende disciplines: dressuur, springen en eventing. Op woensdag mag je een les in de discipline naar keuze volgen. De trainingen worden verzorgd door gediplomeerde instructeur per discipline met o.a. Janneke Boonzaaijer en Kristel van Duren-Bodewes. De lessen worden gegeven op het prachtige terrein van het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo. Naast de lessen in verschillende disciplines staan er ook interessante avondprogramma’s op de planning.

Deze leerzame 3-daagse is voor ruiters en amazones vanaf 10 jaar. Deelnemers kunnen verblijven op het Nationaal Hippisch Centrum met eigen paard. De trainingsdagen zijn inclusief ontbijt, lunch en diner. Ook kan ervoor gekozen worden om niet gebruik te maken van de overnachtingsgelegenheid op het KNHS Centrum, maar gewoon thuis te overnachten. Dit is aan de deelnemer zelf om te beslissen.   

Op maandag 22 oktober om 9.00 uur wordt iedereen welkom geheten in de brasserie De Ruif. Je ontvangt hier een leuke goodiebag met o.a. een T-shirt en de indeling voor de 3-daagse.

Net zoals de voorgaande edities beloofd het ook deze keer een succes te worden.

Bron: www.knhs.nl 

  

Geplaatst op: