Enjoy the Ride Pink Ribbon Rit

Traditiegetrouw slaan we in oktober de handen ineen om zoveel mogelijk geld voor het goede doel op te halen. Op zaterdag 6 oktober is het zover: de jaarlijkse Pink Ride sponsorrit op het KNHS-centrum te Ermelo.

 

Deelnemers kunnen een rit van ongeveer 18 kilometer rijden over de Ermelose Hei en door het Speulderbos. De start en finish is op het centrum. Aan het einde van de rit is er de mogelijkheid om onder begeleiding van een instructeur eventinghindernissen te springen op het KNHS-centrum. Daarna kunnen de deelnemers nog genieten van een speciale Pink Ride lunch in de gezellige brasserie.

Leden van de KNHS/FNRS betalen € 20,- en niet leden betalen € 25,-. Het inschrijfgeld is inclusief een consumptie en lunch. Grooms zijn natuurlijk ook van harte welkom en betalen voor de cateringfaciliteiten € 12,50.

 

Pink Ribbon
Deelnemers aan de Pink Ride kunnen zich laten sponsoren door familie, vrienden en bekenden. De sponsorgelden die de deelnemers inzamelen gaan volledig naar Pink Ribbon. Meer geld voor borstkankeronderzoek is hard nodig want in Nederland krijgt 1 op de 7 vrouwen borstkanker en is daarmee doodsoorzaak nummer 1 voor vrouwen tussen de 35 en 55 jaar. Pink Ribbon financiert projecten en onderzoeken op het gebied van behandeling, nazorg en lange termijn effecten van borstkanker. Met als doel een beter en langer leven voor de borstkankerpatiënt. Ontzettend belangrijk dus.

Bron: www.knhs.nl

Geplaatst op: