Inschrijving Bixiedag start 6 februari

Dit jaar wordt al voor de negende keer de Bixiedag in Ermelo gehouden. Op woensdag 26 april staat op het KNHS-centrum in Ermelo alles in het teken van ponyplezier. Als je van pony’s houdt, dan mag je deze enorm leuke dag in de meivakantie zeker niet missen. Heb je geen eigen pony, dan ben je natuurlijk ook van harte welkom.

De inschrijving voor de Bixiedag op 26 april 2017 start op maandag 6 februari om 8.00 uur via www.inschrijfsysteem.nl. Wees er snel bij, want sommige rubrieken zijn snel vol!

Op de Bixiedag kun je meedoen aan een dressuur-, spring-, of menwedstrijden op Bixie-niveau. Verder kun je meedoen aan gave spelletjes met je pony, een Bixie endurance conditietest en een stoere cross- of voltigeles. De Bixiedag vindt plaats op het KNHS-centrum in Ermelo.
We hebben een nieuwe clinic dit jaar, Schrik & Obstakeltraining onder leiding van Joyce de Vos. Deze clinic wordt alleen in de ochtend gegeven. Ook kun je je pony weer prachtig versieren tijdens de ponyversierwedstrijd en wie weet wordt jouw pony wel uitgeroepen tot de mooist versierde pony! Er is een gezellig strodorp met verschillende stands en een te gek kinderdorp. 

De Bixiedag is voor iedereen van 6 tot en met 13 jaar (menners vanaf 7 jaar) die lid is van de KNHS. Als je mee wilt doen aan de Bixie Rubrieken heb je een Bixie startkaart nodig, deze startkaart is gratis te bestellen. Als je mee wilt doen aan de lessen en clinics heb je geen startkaart nodig, wel moet je lid zijn van de KNHS. Deelnemers aan de Bixierubrieken betalen €5,- per onderdeel voor deelname. Voor deelname aan de lessen en clinics betaal je €7,50.

Heb je geen eigen pony, dan ben je ook van harte welkom. Je kunt meedoen aan de voltigeles of doe mee aan de gratis workshop paardentaarten maken. Vergeet niet zelf een bakblik mee te nemen. Kom lekker shoppen in het gezellige strodorpje, leef je uit op het springkussen en kom kijken bij alle lessen die gegeven worden. 

De toegang en het parkeren tijdens de Bixiedag is gratis, dus neem je ouders, opa en oma, broertjes en zusjes, vriendjes en vriendinnetjes mee!

Alle informatie over de Bixiedag vind je op www.knhs.nl/bixiedag.

Geplaatst op: