KNHS Rondje Instructie ‘Ik heb een probleem, hoe nu verder’ met Johan Hamminga

Vrijdagavond 24 februari gaat Johan aan de slag met combinaties én hun trainers die ergens op vastlopen en daar even niet uitkomen. Johan kent de paarden niet, maar probeert te ontdekken waar het probleem zit en gaat daar aan werken. Het wordt een heel praktische avond waarbij zowel de ruiter als de eigen trainer nauw worden betrokken.

Lijkt het je leuk om mee te rijden? Stuur dan voor 8 februari a.s. een e-mail naar accommodaties@knhs.nl met daarin je naam en adres, de afstamming en leeftijd van je paard/pony, het niveau waarop jullie rijden en een toelichting op het probleem. Ook ontvangen we graag een filmpje van jullie als combinatie (in alle gangen en op beide handen).

Wil je de avond bijwonen, bestel dan snel kaarten via de Opleidingen & Evenementenkalender in MijnKNHS.nl (https://www.mijnknhs.nl/Event/CE000605/rondje-ik-heb-een-probleem-hoe-nu-verder?moduleId=LandE). De kaarten kosten € 15,- per persoon. Instructeurs die de avond bijwonen verdienen hiermee 40 theoriepunten voor hun licentie.

Wil je meer weten? Neem dan contact op met de KNHS afdeling Accommodaties via accommodaties@knhs.nl of 0577 – 40 82 80.

Geplaatst op: