Paard&Koets 2016 van start

Paard&Koets, de grootste mensportbeurs ter wereld, gaat volgend weekend van start op het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo. KNHS-leden krijgen 25% korting op toegangskaarten. Het is de 34ste editie van het driedaagse evenement. Organisator Academy Bartels Event Management is verheugd op de komst van vele (inter)nationale mensport grootheden. Er is een zeer veelzijdig beursgedeelte waarbij spektakel en educatie elkaar afwisselen. Ook is er weer veel animo voor het beursgedeelte, waar bezoekers de nieuwste producten kunnen vinden.

Programma
In de PrimeVal piste verschijnen vele wereldkampioenen, onder wie zelfs een viervoudig wereldkampioen. De Australische Boyd Exell maakt zijn opwachting op vrijdag, samen met de Zweedse wereldkampioen Fredrik Persson die het gehele weekend op Paard&Koets verblijft. Naast sport van wereldformaat staat de veelzijdigheid centraal en wordt er ook verteld over dressuur en vaardigheid, is er een spannende jeugdmarathon en leren bezoekers meer over gezondheid en exterieur van het menpaard. Het programma wordt ingevuld door onder anderen Mark Weusthof, Karl Heinz Geiger, Jeroen Houterman, Claudio Fumagalli, Carolien Munsters, Imke Schellekens-Bartels, Gerard Leijten, Mieke van Tergouw, Lammert Haanstra en Bram Chardon.

Feest
Vrijdag is een feestavond in het promodorp. Dan worden de kampioenen van Mendistrict 5 gehuldigd en wordt de Mennifique wisseltrofee uitgereikt, waarmee Paard&Koets enthousiaste personen in het zonnetje wil zetten die soms voor, en vaak achter de schermen, veel voor de (inter)nationale mensport betekenen.

25% korting op kaarten Paard&Koets 2016
De 34ste editie van Paard&Koets is op 4, 5 en 6 november 2016 op het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo. KNHS-leden krijgen 25% korting op toegangskaarten. Klik hier voor meer informatie.

Kijk voor meer informatie over het evenement op www.paardenkoets.nl.

Geplaatst op: