KNHS Hippiade Mennen verplaatst naar zaterdag 14 september

 

 

KNHS (ERMELO) – De KNHS Hippiade Mennen is verplaatst naar zaterdag 14 september. Het originele programma blijft in grote lijnen hetzelfde.

De Hippiade Mennen zou op 13 augustus plaatsvinden, maar ging vanwege de warme en benauwde weersomstandigheden die dag niet door omdat de KNHS geen risico wilde nemen met het welzijn van de paarden en deelnemers. Gerard Arkema, manager wedstrijdsport, is blij dat het kampioenschap voor menners alsnog door kan gaan: “Veel menners hebben toegeleefd naar de Hippiade Mennen en ook de organisatie heeft er veel werk in gestoken. Gelukkig hebben we een nieuwe datum in het weekend kunnen vinden waardoor we alsnog een mooi kampioenschap kunnen organiseren, zonder dat de (meeste) deelnemers hier een extra dag vrij voor hoeven te nemen.”

De Hippiade Mennen vindt plaats op zaterdag 14 september. Het programma en de locatie blijven hetzelfde. Te zijner tijd zullen de startlijsten op knhs.nl gepubliceerd worden. Alle deelnemers, officials en vrijwilligers worden nog separaat geïnformeerd. 

Donderdag 15 augustus gaat de Hippiade van start met dressuur paarden en pony’s. Klik hier voor meer informatie.

Geplaatst op: