Zondag 26 april eerste buitenrit vanaf het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo!

Op zondag 26 april wordt de eerste themarit vanaf het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo georganiseerd met als onderwerp “Voor de eerste keer weer naar buiten door de ogen van je paard!”

In de gezellige Brasserie De Ruif geeft ervaringsdeskundige Carolien Staal onder het genot van een welkomstdrankje de nodige tips en weetjes om je paard en jezelf een fijne eerste buitenrit te bezorgen. Daarnaast geeft Carolien uitleg over het rijden van een digitale route.

Vervolgens maak je met je paard een prachtige rit van ongeveer 2,5 uur door de Veluwse bossen.  Deze tocht is overigens ook geschikt voor menners! Onderweg is er een stop met een verfrissing voor ruiter/menner en paard. Dierenarts Frans Arts checkt voor de start en na de finish je paard zodat je weet wat de rit met je paard doet. De kosten van deze themarit incl. welkomstdrankje en stop in het bos bedragen €30,- en voor KNHS leden €25,-

Als afsluiting kun je gezellig napraten tijdens een goed verzorgd voorjaarsbuffet in de Brasserie. Ben je nog nooit op het NHC geweest? Geef je dan op voor een gratis rondleiding. Er zijn mogelijkheden om je paard te stallen op het centrum en er is voldoende gratis parkeergelegenheid.

De ontvangst is vanaf 11.30 uur in de Brasserie de Ruif en rond 12.30 uur de start het programma.
De geschatte finishtijd van de laatste deelnemer zal zijn tussen 17.00 en 18.00 uur met aansluitend het voorjaarsbuffet.

 

Het adres van het NHC is De Beek 125, 3852 PL Ermelo.

Inschrijven? Klik hier

Geplaatst op: