Dressuur op het hoogste niveau tijdens de KNHS College Tour Trainen ruiter en paard met Karin Retera

Op dinsdag 8 oktober wordt de KNHS College Tour Trainen Ruiter en Paard met Karin Retera gehouden op het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo. Karin Retera is trainer, Coach 5 én Grand Prix jurylid en neemt je deze avond mee in de training van ruiter en paard van Z t/m Prix St. George niveau. Deze KNHS College Tour is waanzinnig interessant voor zowel ruiters als instructeurs die meer willen leren over dressuur op hoog niveau. Instructeurs met licentie die deze College Tour bezoeken behalen 50 theoriepunten basiskwalificatie. Schrijf je gauw in want vol=vol!

Karin wil graag haar kennis delen met dressuurruiters en helpt trainers en coaches graag om zich verder te ontwikkelen in hun vak. Tijdens deze avond vertelt Karin je meer over de biomechanica van het paard. Op welke manier gebruikt een paard zijn lichaam en waarom kan hij bepaalde oefeningen (nog) niet uitvoeren?

Tijdens deze KNHS College Tour is er volop de gelegenheid tot het stellen van vragen aan Karin Retera. Houd je van dressuur en wil je hierover nog meer leren op het allerhoogste niveau? Zorg dan dat je deze avond niet mist!

Locatie: Nationaal Hippisch Centrum Ermelo (Amaliahal)
Tijd: 19:00 - 22:00 uur
Prijs voor leden: €30,-
Prijs voor niet-leden: €40,- (Voor €25,- ben je een heel jaar lid van de KNHS en kun je profiteren van heel veel voordeel. Klik hier voor meer informatie)
Theoriepunten voor licentiehouders: 50 theoriepunten op de basiskwalificatie

Inschrijven via Mijn KNHS

Geplaatst op: