PaardenPodium op het Nationaal Hippisch Centrum

Dit winterseizoen organiseren wij op het Nationaal Hippisch Centrum, het kloppend hart van de paardensport, veel activiteiten om jouw kennis te vergroten. Naast de KNHS College Tour organiseren wij PaardenPodium. Een gevarieerd programma voor paardenliefhebbers die meer willen leren over het paard. Plezier en genieten met je paard staat hierbij centraal.

KNHS College Tour

Als je paardrijdt, dan ben je nooit uitgeleerd. Je kunt altijd beter leren rijden, maar je kunt je zelf ook op andere vlakken ontwikkelen. De KNHS organiseert daarom de KNHS College Tour. Instructeurs of officials kunnen door het volgen van een KNHS College Tour licentiepunten verdienen. Meer informatie, het programma en kaarten bestellen kan via www.knhs.nl/knhscollegetour.

PaardenPodium gaat van start

Wij starten dit jaar al met een tweetal clinics. Op 22 november a.s. komen Joyce & Jaydee de Vos een leuke avond verzorgen over Horse Agility en obstakeltraining. Samenwerking en plezier tussen mens en dier staat deze avond centraal. Laat je inspireren en ontdek dat dromen werkelijkheid kunnen worden, als je maar in jezelf en je paard gelooft. Een verrijking voor je training of je recreatief- of wedstrijdruiter bent.

Britt Dekker & Esra de Ruiter komen naar het Nationaal Hippisch Centrum met een afwisselend programma. Het beloofd een bijzondere middag te worden. Zij helpen ponyruiters, gaan vragen beantwoorden en natuurlijk geven zij zelf ook tips en adviezen vanaf de paardenrug. Ben je ook zo’n grote fan van Britt & Esra? En is het jouw grootste droom om een keer les te krijgen van Britt & Esra? Misschien komt jouw droom dan wel uit.

Informatie

Meer informatie en kaarten kun je bestellen via www.nationaalhippischcentrum.nl. Volg ook de Facebook en Instagrampagina van het Nationaal Hippisch Centrum om op de hoogte te blijven en geen oproep te missen. Wij zoeken nog ruiters die met hun eigen paard of pony deel willen nemen.

 

PaardenPodium leren, genieten en vooral plezier hebben met je paard!

Geplaatst op: