Horse Agility met Joyce en Jaydee de Vos

Joyce en Jaydee nemen je op vrijdagavond 22 november a.s. mee op ontdekkingsreis in de wereld van het paard. Ze leren je dat dromen werkelijkheid kunnen worden, als je maar in jezelf en je paard gelooft.

Horse Agility

De clinic in Ermelo staat in het teken van Horse Agility en obstakeltraining. Bij Horse Agility train je de behendigheid met je paard. Er staat een parcours van hindernissen en obstakels en samen met je paard ga je de uitdaging aan. De oefeningen worden aan de hand uitgevoerd. Samenwerking tussen mens en dier staat voorop. Een echte verrijking voor je training of je recreatief- of wedstrijdruiter bent.

Obstakeltraining

Een paard is van nature een vluchtdier. Door op de juiste manier je paard te trainen, kun je de scherpe kantjes eraf halen en je paard dapperder maken. Een goede training voor ieder paard en laat je verbazen wat je allemaal met je paard kunt overwinnen.

Zusjes de Vos

Joyce en Jaydee trainen paarden in de breedste zin van het woord, waarbij grondwerk op houding en lichaamstaal de basis vormt. Ze hebben zich verdiept in verschillende trainingsmethoden. In plaats van zich te focussen op één methode, kijken ze naar het paard als individu en wat ze nodig hebben. Joyce en Jaydee hebben als doel dat mens en dier elkaar beter begrijpen door middel van positieve training.

Joyce de Vos: “Bij ons worden de paarden tijdens hun training aangemoedigd om het goed te doen en dit maakt een paard extra gemotiveerd. Stap voor stap leer je nieuwe oefeningen aan”.

De positieve trainingsmethode die Joyce en Jaydee hanteren is voor veel paardenliefhebbers erg leerzaam.

Clinic

Op 22 november kun je zien dat je veel leuke dingen met je paard kunt doen, zonder dat je er op hoeft te rijden. Ze geven deze avond veel tips en handvaten en voor iedereen is het een leuke manier van trainen, die vooral veel variatie biedt. Laat je inspireren door Joyce en Jaydee de Vos.

Oproep

Voor deze clinic zoeken wij nog deelnemers. Lijkt het jou leuk om mee te doen en vind je het niet eng om voor publiek iets te laten zien. Is je paard of pony minimaal 4 jaar oud en heeft een goede basis opvoeding, stuur dan een e-mail naar: accommodaties@knhs.nl. In de e-mail graag informatie over je paard / pony, leeftijd en wat wil je graag leren tijdens de avond.

 

Informatie

Datum: Vrijdagavond 22 november 2019

Locatie: Nationaal Hippisch Centrum Ermelo (Amaliahal)

Tijd: 19:30 – 22:30 uur

Entree: Leden € 23,- inclusief een consumptie en parkeren

Niet leden € 28,- inclusief een consumptie en parkeren.

Geplaatst op: