Oefenspringen op 5 juni!

Zoals jullie misschien al gezien hebben is op woensdag 5 juni oefenspringen op het Nationaal Hippisch Centrum! Kom je ook?

Tag en Jump

Wil jij kans maken op kaarten voor de Europese Kampioenschappen in Rotterdam, tickets voor Jumping Amsterdam 2019, een hooibaaltje of een mestboy beschikbaar gesteld door Horka? Kom dan naar het oefenspringen, maak een foto en deel deze met de #NHCermelo op Facebook en Instagram. Degenen met de meest spontane, mooie of gave en vooral veilige foto’s winnen. De winnaars worden maandag 10 juni bekend gemaakt op Facebook en Instagram.

Wij plaatsen op woensdag 5 juni een mooi compleet aangekleed  parcours op het hoofdterrein, met daarin een zandbodem van Agterbergbodems!  Je kunt dan op eigen gelegenheid met je paard komen springen! En je kunt ook onder leiding van top trainer Faan Pompen komen springen!(dit is uiteraard niet verplicht)

Brasserie

De Brasserie is de gehele dag door geopend. Je kunt nu extra genieten van een broodje Tag en Jump met kruidenkaas en zalm of een Frietje Tag en Jump met stoofvlees en mayonaise. Kom je ook genieten van deze heerlijke opties in de Brasserie?

Tijdschema:

Woensdag 5 Juni

Tijd:

ZZ paarden

9:00 uur

Z paarden

10:00 uur

M paarden

11:00 uur

Pauze

12.00 uur

L paarden

12:30 uur

B paarden

14:00 uur

BB paarden

15:30 uur

 

Belangrijk om te weten

  • Ruiters zijn verplicht om een veiligheidshelm, rijbroek en rijlaarzen en/of jodhpurs en chaps te dragen. Voor de optoming van de paarden geldt het Wedstrijdreglement Springen.
  • Deelname kost € 12.50 per combinatie.
  • Oefenspringen is voor alle niveau’s, dus BB t/m ZZ. Je mag een klasse hoger of lager starten dan het officiële wedstrijdniveau waarin je als combinatie startgerechtigd bent. Ook is het mogelijk om twee keer het parcours te springen. 
  • Eindtijd van het oefenspringen is 17:00 uur.
  • Het oefenspringen vindt plaats op het Nationaal Hippisch Centrum aan De Beek 125 in Ermelo.
  • Betalen kan contant op de dag zelf.

 

Neem voor eventuele vragen contact op met de KNHS afdeling Accommodaties via accommodaties@knhs.nl of 0577–408280.

 

 

Geplaatst op: