KNHS voorselectie Talentendag (3 Juli 2019)

Tijdens de KNHS Talentendag op 4 september 2019 op het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo worden talentvolle combinaties gescout die de potentie hebben om te zijner tijd door te stromen naar één van de jeugdkaders. De combinaties worden door trainers uit het KNHS Trainersplatform getraind en beoordeeld.

Voor sommige dressuur- en springcombinaties geldt dat zij zich eerst via een voorselectie moeten selecteren om zich in te kunnen schrijven voor de KNHS Talentendag. Check daarom eerst de deelnamenormen zodat je weet waar jij aan moet voldoen en waarvoor jij je in kan schrijven. De deelnamenormen vind je op www.knhs.nl/talentendag. Als je voldoet aan de norm mag je met maximaal twee pony's of paarden meedoen aan de voorselectie op 3 juli. Deelname aan de KNHS Talentendag op 4 september kan maar met 1 paard of pony. Ook als je voor verschillende disciplines bent geselecteerd mag je zelf een keuze maken. 

Inschrijven is mogelijk via www.mijnknhs.nl.

Jeugdstimulering in de regio
Voldoe jij nog niet aan de deelnamenormen voor de (voorselectie van de) KNHS Talentendag? Kijk dan eens op de website van jouw regio naar wat zij op het gebied van jeugdstimulering doen of op de website van de stichting Hippisch Trainings Centrum(HTC). Zowel de regionale jeugdstimuleringsplannen als het programma van de stichting HTC zijn er vaak al voor combinaties vanaf de klasse L. De trainingen die door hen worden aangeboden kunnen jou een mooie opstap bieden naar het KNHS Talentenplan.

Meer weten? talentenplan@knhs.nl

Geplaatst op: