Vrijdag a.s. Hengstendemonstratie Gelders paard in Ermelo

Een fantastische groep goedgekeurde hengsten zal tijdens deze avond aan de hand, onder het zadel, aangespannen of aan de lange lijnen gepresenteerd worden. Nakomelingen zullen in meerdere showblokjes te zien zijn. Zo zal o.a. keuringstopper Jansje MB (Floris BS x Fortissimo) en een prachtige Recruut x Elegant te zien zijn.

De Gelderse hengsten Alexandro P, Atze, Casaron, Danser, Edmundo, Floris BS, Henkie, Ibsen B, Imposant EM, Jupiler S, Sirius en WV Saron zullen in de baan verschijnen.

Daarnaast zijn ook de hengsten Legend (Guardian S x Stuurboord), Leopold.P (High Five U.S. x Koss) en Lendor (Casaron x Elegant), die in 2019 een uitnodiging hebben gekregen voor het verrichtingsonderzoek, te bewonderen.

En als kers op de taart is er deze avond een verloting waar o.a. een KWPN-sjabrak, KWPN-deken, 1 prijs van 60 kg Pavo Podo LAC  en voor de drachtige merrie en 1 prijs van 40 kg Pavo Podo START voor het jonge veulen, een slowfeeder van Hofman Animal Care en een gratis dekking van Ibsen B of Rubus B te winnen is!

Kortom, een avond in het teken van het Gelderse paard, bekend om het betrouwbare en werkwillige karakter, die bol zal staan van show, veelzijdigheid en gezelligheid. Entree 7,50 euro inclusief boekje, parkeren en 1 lot.

Tot vrijdag!

(Foto Theo Janssen)

 

Geplaatst op: