Wil jij oefenspringen én kans maken op gave prijzen? Kom dan naar onze Tag en Jump op het Nationaal Hippisch Centrum!

Op woensdag 5 juni kun je komen oefenspringen op het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo! Tevens maak je kans op te gekke prijzen zoals kaarten voor de Europese Kampioenschappen in Rotterdam en kaarten voor Jumping Amsterdam 2020.

Wij plaatsen een mooi en compleet aangekleed  parcours op het hoofdterrein, op onze zandbodem van Agterberg bodems!  Je kunt op eigen gelegenheid met je paard komen springen. Inschrijven is niet nodig. Toptrainer Faan Pompen staat tot je beschikking om je te helpen met het parcours maar je mag uiteraard ook op eigen gelegenheid het parcours afleggen.  

Tijdschema:

 

woensdag 5 Juni

Tijd:

ZZ paarden

9:00 uur

Z paarden

10:00 uur

M paarden

11:00 uur

Pauze

12.00 uur

L paarden

12:30 uur

B paarden

14:00 uur

BB paarden

15:30 uur

 

Belangrijk om te weten

  • Ruiters zijn verplicht om een veiligheidshelm, rijbroek en rijlaarzen en/of jodhpurs en chaps te dragen. Voor de optoming van de paarden geldt het Wedstrijdreglement Springen.
  • Deelname kost € 12.50 per combinatie, je mag het parcours twee keer springen.
  • Oefenspringen is voor alle niveaus, dus BB t/m ZZ. Je mag een klasse hoger of lager starten dan het officiële wedstrijdniveau waarin je als combinatie startgerechtigd bent. Ook is het mogelijk om twee keer het parcours te springen. 
  • Eindtijd van het oefenspringen is 17:00 uur.
  • Het oefenspringen vindt plaats op het Nationaal Hippisch Centrum aan De Beek 125 in Ermelo.
  • Betalen kan contant op de dag zelf op het Secretariaat bij de ring.
  • Neem voor eventuele vragen contact op met de KNHS afdeling Accommodaties via accommodaties@knhs.nlof 0577–408280

Tag en Jump

Wil jij kans maken op kaarten voor de Europese Kampioenschappen in Rotterdam, tickets voor Jumping Amsterdam 2019, een hooibaaltje of een mestboy? Kom dan naar het oefenspringen, maak een foto en deel deze met de #NHCermelo op Facebook en Instagram. Degenen met de meest spontane, mooie of gave en vooral veilige foto’s winnen. De winnaars worden maandag 10 juni bekend gemaakt op Facebook en Instagram.

 

 

 

Geplaatst op: