KNHS HORKA Trainingsdag Dressuur

Na het succes van voorgaande edities, staat het KNHS centrum zondag 16 september weer in het teken van de HORKA Trainingsdag Dressuur. Opgave voor deze editie is niet meer mogelijk, maar iedereen is welkom om te kijken bij de trainingen. 

Tijdens deze leuke en vooral leerzame dag vinden de lessen en proefgerichte trainingen voor pony’s en paarden plaats op het buitenterrein en in de binnenbanen van het KNHS centrum in Ermelo.  De kwaliteit van de instructie ligt hoog. Deze wordt verzorgd door gediplomeerde Grand Prix instructeurs, met o.a Kristel van Duren-Bodewes, Paulien Alberts en Denise Nekeman. Hierdoor is deze dag dé kans om je training een boost te geven!

De deelnemers kunnen kiezen uit 60 minuten les in groepen van maximaal 3 of 30 minuten privéles. Na de privéles is de mogelijkheid tot het rijden van een dressuurproef onder begeleiding. De trainingen zijn geschikt voor ruiters en amazones van alle leeftijden

Alle deelnemers krijgen een leuke goodiebag met o.a. een T-shirt en een consumptiebon voor een glas drinken en een koek.

Iedereen is welkom om vrijblijvend langs te komen en een kijkje te nemen bij de trainingen.

Geplaatst op: