Equiday: Het paardvriendelijkste evenement

Aanstaande zaterdag 13 oktober vind het inspirerende evenement EquiDay plaats op het KNHS-centrum. Het paardvriendelijkste evenement van Nederland. Voor iedereen die zoekt naar paardvriendelijke oplossingen en inspiratie.

Nergens vind je zoveel Horsemanship en welzijnsdemo's bij elkaar op 1 dag. Onbeperkt kijken en vergelijken en met een open mind discussiëren met gelijkgestemden. Dat kan allemaal "live" op Equiday. Drie hallen, 3 demopistes, 2 lezinglocaties, ruim 120 standhouders die het welzijn van paarden voorop hebben staan en je alles over hun passie willen vertellen. Een unieke gelegenheid.

Equiday Najaar bestaat uit:

-Duidelijk onderscheid in demo's (beginner, gevorderde, discplines)

-Minder shows, meer leren, seminar-opzet

-Langere demonstraties, veel tijd voor verdieping en details

-Alles indoor

-Extra lezingen en demonstraties over Horse & Health

-Gericht op publiek van 16+

-Vooral bedoeld om met een rugzak vol nieuwe informatie naar huis te kunnen gaan.

 

Een dag vol horsemanship en welzijn informatie in de vorm van demonstraties, seminars, en lezingen. Met als missie; "Plezier voor mens én paard vergroten en frustratie verminderen, door kennis te delen over paardvriendelijke manieren van trainen en verzorgen van paarden." 

Bezoek deze inspirerende EquiDay op het KNHS-centrum, waar alle demonstraties draaien om het overbrengen van kennis over paardvriendelijk trainen, waar je zoveel lezingen kunt volgen als je wilt over een groot aantal onderwerpen. Bezoek stands met leuk trainingsmateriaal en spreek instructeurs aan die je alles willen vertellen over hun visie.

Tickets zijn online te koop via www.equiday.nl 

 

Bron: www.equiday.nl

Geplaatst op: