6 januari: Eerste bezichtiging tuigpaardhengsten

Het nieuwe jaar wordt op zaterdag 6 januari 2018 spetterend geopend met de Hengstenkeuring Tuigpaard in Ermelo. In de Amaliahal van het Nationaal Hippisch Centrum kan het publiek naast de eerste bezichtiging van de tuigpaardhengsten ook vele shows en presentaties verwachten.

Programma Net als andere jaren worden naast de jonge hengsten, die hun opwachting maken in de eerste bezichtiging, allerlei shows en presentaties aangeboden. Bekijk het programma hier.

Kaartverkoop Kaarten voor de eerste bezichtiging op 6 januari zijn te verkrijgen aan de kassa voor 10 euro per volwassene, kinderen van 6 tot en met 11 jaar betalen 5 euro entree en kinderen tot en met vijf jaar mogen gratis naar binnen. U betaalt geen parkeergeld. Betaling is alleen contant mogelijk. Het meebrengen van glaswerk is niet toegestaan.

Catalogus De catalogus, waarin u alle informatie vindt over de aangeboden hengsten, is te verkrijgen aan de kassa van de Hengstenkeuring op 6 januari.

Logekaarten Wilt u vanaf de VIP-tribune genieten van de Hengstenkeuring? Dat kan. Voor 85 euro per persoon (incl. BTW) boekt u een plaats op de loge aan een zespersoons tafel, inclusief hapjes en drankjes (u hoeft geen hele tafel te kopen). Een lunch kan apart worden bijgeboekt voor €12,50 (incl. BTW) per persoon. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Karin Karlas (karlas@kwpn.nl, tel.nr. 0341-255 567).

Pers Wilt u als journalist aanwezig zijn op de eerste bezichtiging? Neem dan contact op met Karin Karlas (karlas@kwpn.nl). Handelsplein

De KWPN Hengstenkeuring Tuigpaard is een evenement waar altijd veel publiek op af komt. Het KWPN wil haar leden graag de kans geven om tuigpaarden die zij in de verkoop hebben te presenteren op dit podium, waar ook altijd veel handel plaatsvindt. Geef je paard daarom nu op voor het handelsplein!

Wat gaan we doen? U neemt het paard dat u vooraf bij KWPN heeft aangemeld ’s morgens mee, en zet het in de speciaal hiervoor gereserveerde boxen op het Nationaal Hippisch Centrum. In de pauze van de Hengstenkeuring bestaat de mogelijkheid om uw drie jaar of oudere tuigpaardmerrie, -ruin of -hengst aan de hand voor te stellen in de Willem Alexanderhal. Potentiële kopers kunnen op deze manier de kwaliteiten van uw paard bekijken en eventueel met u in onderhandeling gaan.

Deelnemen? De kosten voor deelname bedragen 50 euro inclusief BTW per paard. U krijgt hiervoor de hele dag een box ter beschikking. KWPN draagt daarnaast zorg voor de publiciteit rondom het handelsplein gedurende de dag en regelt omroep en ringmeester, u regelt voorbrenger en aanjager. Zo geven we het tuigpaard samen met u een extra handelspodium!

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Karin Karlas via e-mail (karlas@kwpn.nl) of telefoon (0341-255 567).

Geplaatst op: