Zeer geslaagd eerste KNHS-Rosline Bixie Kerst Event 2017

Zondag 17 december 2017 was het eerste KNHS Rosline Bixie Kerst Event op het KNHS-centrum in Ermelo. Een zeer geslaagde dag voor veel Bixie fans! De kinderen hebben genoten een leerzame dressuurproef en het leuke Bixie Rosline Kerstspel.

Tijdens dit nieuwe evenement konden kinderen van 6 t/m 13 jaar met een eigen pony meedoen aan een dressuurproef met aansluitend een dressuurclinic met uitgebreide tips en  hulp van de jury. Er was ook een para dressuurrubriek voor kinderen met een beperking onder begeleiding van Frank Hosmar, mede mogelijk gemaakt door Parapaard.

In de middag was er het Rosline Bixie Kerstspel voor alle deelnemers aan de dressuurclinics. Tijdens het Kerstspel mochten kinderen (en de pony’s mits het veilig is) verkleed zijn in het kerstthema. De meest leuke creatieve creaties kwamen naar voorbij!

Leuke activiteiten voor iedereen met de Bixie Kerstpelletjeskaart
Deelnemers aan het Kerstevent konden daarnaast gratis deelnemen aan spelletjes en workshops in kerstsfeer. Zo kon je een kersttaart voor je pony maken met spullen van Havens, een mooie paardenkerstbal knutselen en een leuk stropopje maken. Na afloop van de spelletjes kregen de kids een mooie goodiebag van don Uitzendgroep. Het was druk bij de De Boer Rosline Bixie Bus waar je ook alle informatie kon krijgen over Bixie rijden en het KNHS-lidmaatschap voor 2018.

Show
In de pauze was er een show met Eva Roemaat en de pony’s Flip en Macho. De show stond in het teken van plezier, vriendschap en laten leren. Flip en Macho renden vrolijk rond en lieten allerlei leuke kunstjes zien. De kinderen vonden het prachtig!

Hele families kwamen naar het Kerst Event en hebben genoten van allerlei leuke activiteiten, zoals springkussen, poffertjeskraam en de kerstman fotoshoot.

Bixie Event op Hippisch Centrum de Peelbergen
Na dit superleuke evenement staat het volgende evenement alweer op de kalender Rosline organiseert het Rosline Peelbergen Bixie Toppers Event op 15 februari bij de Peelbergen in Kronenberg. Kids worden hier begeleid in clinicvorm door bekende topruiters! We promoten hier het bixierijden weer volop en kids kunnen aan diverse leuke rubrieken meedoen. De inschrijving is vanaf maandag 18 december geopend via www.concours.nl.

Heb je nog vragen? Of wil je ook een KNHS-Rosline Bixie event op locatie? Neem dan contact op met Cindy Denessen of Solange Hermans van de Rosline Fanclub via het e-mailadres roslinefanclub@gmail.com. Kijk voor meer informatie op www.roslinefanclub.com.

Geplaatst op: