21 oktober Enjoy the Ride

Deelnemers kunnen een rit van ongeveer 20 kilometer rijden over de Ermelose Hei en door het Speulderbos. Aan het einde van de rit is er de mogelijkheid om onder begeleiding van Jeroen Kroesbergen eventinghindernissen te springen op het KNHS-centrum. Daarna kunnen de deelnemers nog genieten van een speciale Pink Ride lunch in de gezellige brasserie.

Deelnemers aan de Pink Ride kunnen zich laten sponsoren door familie, vrienden en bekenden. De sponsorgelden die de deelnemers inzamelen gaan volledig naar Pink Ribbon. Meer geld voor borstkankeronderzoek is hard nodig want in Nederland krijgt 1 op de 7 vrouwen borstkanker en is daarmee doodsoorzaak nummer 1 voor vrouwen tussen de 35 en 55 jaar. Pink Ribbon financiert projecten en onderzoeken op het gebied van behandeling, nazorg en lange termijn effecten van borstkanker. Met als doel een beter en langer leven voor de borstkankerpatiënt. Ontzettend belangrijk dus.

*De Pink Ride sponsorrit staat nu gepland op 21 oktober tussen 09.30 en 16.00 uur. Wil je ook deelnemen aan de sponsorrit dan kan je nog aanmelden via de website: www.knhs.nl -> Buitenrijden -> Rittenkalender.

Geplaatst op: