KNHS Centrum in teken van internationale voltige sport tijdens CVI Ermelo 2017

Van 5 tot en met 7 mei 2017 zal op het KNHS Centrum in Ermelo CVI Ermelo 2017 plaatsen. Dit jaar viert CVI Ermelo, de enige internationale voltige wedstrijd in Nederland, alweer haar 2e lustrum met de tiende editie van CVI Ermelo. CVI Ermelo heeft daarmee inmiddels een vaste plek verkregen op de internationale wedstrijdkalender.

Naar verwachting zullen ook dit jaar weer vele deelnemers van internationaal topniveau vanuit zowel Europa als ver daarbuiten deelnemen aan de competities. .

De deelnemers van CVI Ermelo 2017 zullen strijden in de klassen CVIJ2*, CVI2* en CVI3*. De voltigeurs komen uit in de categorieën solo (Individueel) , duo ( Pas de Deux) en in teamverband. De vrijdag staat in het teken van de plicht. Bij de verplichte oefeningen moet iedere voltigeur binnen een vastgestelde tijd een aantal voorgeschreven oefeningen uitvoeren. Op zaterdag staan de kuren op het programma. Bij de kür laat de voltigeur een samenstelling van vrije oefeningen zien, waarbij beoordeeld wordt op de techniek en artistieke uitvoering. De zondag is de finale dag waarbij alle finalisten nogmaals hun kür moeten laten zien aan de jury.

Voor meer informatie over het evenement kijk op www.cviermelo.nl CVI Ermelo is gratis te bezoeken.

Volg online het laatste nieuws over CVI Ermelo:

Website: www.cviermelo.nl

Facebook: facebook.com/cviermelo

Twitter:twitter.com/cviermelo

Instagram: cviermelo

 

Geplaatst op: