Hanneke Panhuijzen over Rhino, droes en andere infectieziekten

Rhino, droes en het West Nile virus: zomaar een paar voorbeelden van infectieziekten die paarden kunnen oplopen. Social media ontploffen als een van deze ziekten ergens wordt aangetroffen. Is die paniek eigenlijk wel terecht? En wat weten wij als paardeneigenaren er nou eigenlijk over? Wat houden de infectieziekten precies in, hoe kunnen we onze paarden er tegen beschermen en wat doen we als ze het tóch krijgen?

Over Hanneke

Hanneke Panhuijzen van DAP Bodegraven BV deelt op 19 januari 2017 haar kennis over dit onderwerp tijdens het KNHS Rondje Educatie ‘Infectiezieken’. DAP Bodegraven heeft meerdere gespecialiseerde paardendierenartsen. De praktijk staat al jarenlang hoog aangeschreven in de paardenwereld.

Toegang en locatie

Het Rondje Educatie is in de foyer op het KNHS-centrum aan De Beek 125 in Ermelo. Het begint om 19:30 uur en duurt tot 22:30 uur. Het Rondje is openbaar toegankelijk voor iedereen die meer wil weten over dit onderwerp. Een kaartje kost € 15 per persoon, bestellen kan tot 18 januari online via MijnKNHS.nl. Parkeren op het KNHS-centrum is gratis.

Licentiepunten

KNHS-instructeurs die dit Rondje bijwonen, ontvangen 40 theoriepunten.

Meer informatie

Neem voor vragen contact op met de KNHS via accommodaties@knhs.nl of bel 0577 – 408280.

Geplaatst op: